default-image

Χαρίζουν τρόφιμα για να... χαμογελάσουν άνθρωποι

Κρήτη
Χαρίζουν τρόφιμα για να... χαμογελάσουν άνθρωποι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκινά σήμερα από το Δήμο Ηρακλείου η διανομή προϊόντων σε πολίτες οι οποίοι μαστίζονται από την οικονομική κρίση που συνταράζει τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Η διανομή, που αφορά σε τρόφιμα (πορτοκάλια, μήλα και λάχανα), γίνεται από τη δημοτική Αρχή στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Τοπική Κοινωνική Σύμπραξη Περιφέρειας Κρήτης για την υλοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής.

Τα τρόφιμα θα διατεθούν σε τρία σημεία στην πόλη του Ηρακλείου, αλλά και σε τρία χωριά εντός της επικράτειας του δήμου Ηρακλείου. Συγκεκριμένα, η διανομή θα γίνεται από τις εργατικές κατοικίες της Αγίας Αικατερίνης (σήμερα και αύριο από τις 8 το πρωί έως τη 1:30 το μεσημέρι), από το κτήριο της παλιάς λαχαναγοράς, απέναντι από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στην παραλιακή (σήμερα, αύριο και μεθαύριο, από τις 8 το πρωί έως τη 1:30 το μεσημέρι) κι από την αίθουσα Η9 στη νέα Δημοτική Λαχαναγορά (σήμερα και αύριο από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι).

Τέλος, διανομή προϊόντων θα γίνει και σε Ασίτες, Κυπαρίσσι και Δαφνές, αύριο από τις 8:30 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

 Σημειώνεται ότι για την παραλαβή των προϊόντων οι δικαιούχοι πρέπει να κρατούν μαζί τους το βιβλιάριο κοινωνικής ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο απ' όπου προκύπτει ο ΑΜΚΑ των ίδιων και των μελών της οικογένειάς τους που έχουν εγκριθεί, τον αριθμό αίτησής τους, καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα. Σημειώνεται επίσης ότι οι κατάλογοι των δικαιούχων του προγράμματος έχουν αναρτηθεί στα Κέντρα Κοινοτικής Φροντίδας-Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων του Δήμου Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News