default-image

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 37χρονο μοτοσυκλετιστή- video

Χανιά
Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 37χρονο μοτοσυκλετιστή- video

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγες ώρες μετά που η Κρητική γη με πόνο και οδύνη υποδέχτηκε τον 52χρονο λογιστή που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην άσφαλτο της Κρήτης, πλέον ετοιμάζεται σε λίγες ώρες να δεχτεί και το 60κοστό θύμα της ασφάλτου τον 37χρονο δικυκλιστή που εξέπνευσε μετά από το τροχαίο με τη μηχανή του, αυτήν την φορά στα Χανιά .

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_xkgz7cu1/

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά με μία ακόμη οικογένεια της Κρήτης να θρηνεί έναν δικό της άνθρωπο .

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΕΛΙΑ

Οι αριθμοί προκαλούν ανατριχίλα με τους 60 νεκρούς στην Κρήτη και  το Ηράκλειο να κρατά τα σκήπτρα και να ακολουθούν τα Χανιά, το Ρέθυμνο και το Λασίθι.

>>ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ -ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ

Όσον αφορά το 37χρονο η μηχανή του οποίου συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στη συμβολή των οδών Κνωσού και Γιαμπουδάκη στον Άγιο Ιωάννη, το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας σας Χανιά, σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισα, ο θάνατος του οφείλεται σε απώλεια τεράστιας ποσότητας αίματος.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΟΛΕΜΟΣ ΝΕΚΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Τραυματίστηκε θανάσιμα από τη σύγκρουση στις περιοχές της κοιλιάς και του θώρακα ενώ το κεφάλι του ήταν σχεδόν ανέπαφο, δίχως να υπάρχει παθολογικό εύρημα.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΙ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΝ 37ΧΡΟΝΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News