default-image

Στο νοσοκομείο μετά από σύγκρουση με... ελιά

Κρήτη
Στο νοσοκομείο μετά από σύγκρουση με... ελιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία του Λασιθίου καθώς λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Τρίτης, ειδοποιήθηκε για τροχαίο  με εγκλωβισμό ενός ατόμου.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως πλήρωμα της πυροσβεστικής από την Ιεράπετρα, καθώς το ατύχημα σημειώθηκε σε χωματόδρομο της περιοχής,  απεγκλωβίζοντας τον 21χρονο νεαρό από την καμπίνα του αγροτικού οχήματος το οποίο και οδηγούσε.

Παρελήφθη από τους διασώστες του ΕΚΑΒ έχοντας τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία και με τα αίτια να παραμένουν ωστόσο μέχρι στιγμής άγνωστα,  το όχημα βγήκε εκτός πορείας με αποτέλεσμα να προσκρούσει πάνω σε μία ελιά και να εγκλωβιστεί ο νεαρός άνδρας στο όχημα του. Συγκεκριμένα, πρόβλημα υπήρξε στην πόρτα  του αγροτικού που έπαθε ζημιά,  με αποτέλεσμα ο 21χρόνος να "σφηνώσει" και να χρειαστεί η παρέμβαση της πυροσβεστικής που έκοψε την πόρτα.

Ο νεαρός άνδρας φαίνεται πάντως να την "έβγαλε φθηνά" αφού τραυματίστηκε ελαφρά και παρέμεινε στο νοσοκομείο για παρακολούθηση.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη- Νίκος Πετάσης

φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News