default-image

Η FIFA "τσιπάρει" τους ποδοσφαιριστές για το όφσαιντ

Ποδόσφαιρο
Η FIFA "τσιπάρει" τους ποδοσφαιριστές για το όφσαιντ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αν το παρουσίαζαν όσοι ασχολούνται με θεωρίες συνωμοσίας, σίγουρα θα έγραφαν ότι «τσιπάρουν» δαιμονικά την ανθρωπότητα μέσω του ποδοσφαίρου! Η είδηση βγήκε από συνέντευξη του Τζιάνι Ινφαντίνο στη γαλλική εφημερίδα "Le Parisien", όπου ο πρόεδρος της FIFA, εμφάνισε την εντυπωσιακή πρόταση να ενσωματώνονται GPS στους ποδοσφαιριστές για να μειωθούν τα λανθασμένα σφυρίγματα στα οφσάιντ!

Το διατύπωσε μάλιστα ως εξής: «Υπάρχουν πολύ εξελιγμένα συστήματα GPS. Σχεδόν τέλεια. Θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Αν ο παίκτης έχει ενσωματωμένο πάνω του ένα τέτοιο σύστημα, το στίγμα του θα δίνεται απευθείας από το GPS»! Ο Τζιάνι Ινφαντίνο είναι υπέρμαχος της εφαρμογής αρκετών τεχνολογικών μέσων την ώρα των ποδοσφαιρικών αγώνων, προκρίνοντας μάλιστα και τα βίντεο τα οποία αντιμάχονταν ο Μισέλ Πλατινί.

«Ήμουν σκεπτικός γιατί φοβόμουν ότι το βίντεο θα είχε μεγάλη επιρροή στο παιχνίδι. Όμως διαπίστωσα από την πρώτη στιγμή και από τεστ που έχουν γίνει ότι δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα. Θα διπλασιάσουμε τα τεστ στο επόμενο χρονικό διάστημα και τον Μάρτιο του 2018 θα αποφασίσουμε. Ελπίζω στο Μουντιάλ 2018 υπάρχει το βίντεο για τους διαιτητές».

Η αλήθεια είναι και το έχουμε τονίσει συχνά, ότι στο ποδόσφαιρο της σύγχρονης εποχής έχουν μπει πολλές επιστήμες, το παιγνίδι έχει γίνει πιο σύνθετο, συστηματικό και οργανωμένο, ενώ και οι έρευνες έδειξαν πως ο διαιτητής έχει οπτική αντίληψη μεταξύ 56 και 70%, απέναντι μάλιστα σε ένα κοινό που είναι απαιτητικό στην απόδοση δικαιοσύνης.

Το «τσιπάρισμα» πάντως δεν παύει να είναι «τσιπάρισμα» και επί τούτου έχει καταναλωθεί πολύ «μελάνι» για τους καιρούς που είχαν περιγράψει μεγάλες μορφές της Ορθοδοξίας, όπως ο Άγιος Παίσιος, αλλά που δεν μπόρεσαν να φαντασθούν ότι μπορούσε να συμβούν αυτές οι «ενσωματώσεις» με άνεση σε όλο τον πλανήτη, μέσω της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Ποδοσφαίρου! (Φυσικά ισχύουν, για όσους τα παρακολουθούν και τα πιστεύουν).

...και άλλα!

Από πέρυσι τον Γενάρη μιλούσαν ο Πολεμαρχάκης με τον Παύλο Μητρόπουλο. Πολλά τηλεφωνήματα, αρκετές συνομιλίες σε σημείο να αποκτήσουν οικειότητα επαφής και ο Μητρόπουλος να ντυθεί στα ασπρόμαυρα. Ποδοσφαιρικά ούτε συζήτηση. Μεγάλη ενίσχυση στην ομάδα, ελπίζοντας ότι αυτός ο ταλαντούχος παίκτης έρχεται σε όλα σοφότερος!

Το αλιεύσαμε από το Facebook:. Ρωτά σε σχόλιο: - Πότε γίνεται το ματς κυπέλλου ΟΦΗ-Παναθηναϊκός; Του απαντούν: «Την Τετάρτη». Και γράφει: Α, ωραία! Να κατέβω (από την Αθήνα) και να το συνδυάσω με τις ελιές!!!

Μεγάλες αποκαλύψεις που επεκτείνονται στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο κάνει τις τελευταίες μέρες ο Βίκτωρας Μητρόπουλος. Από το στιγμή, που ανακοινώθηκε το όνομα του Βασίλης Γκαγκάτση ως εκλεκτού στη Σούπερ Λίγκα. Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News