default-image

Έκανε το "κόλπο-γκρόσο" με Μητρόπουλο ο ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Έκανε το "κόλπο-γκρόσο" με Μητρόπουλο ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολλές μέρες πριν την έναρξη της μεταγραφικής περιόδο, ο ΟΦΗ έκανε την πρώτη κίνηση στο "παζάρι" και μάλιστα ιδιαίτερα σημαντική.

Η ομάδα του Ηρακλείου ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Παύλου Μητρόπουλου, που και τον προηγούμενο Γενάρη ήταν ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος.

Ο 26χρονος αμυντικός μέσος με θητεία σε Παναιγιάλειο, Παναιτωλικό, ΑΕΚ, Πανιώνιο και την σουηδική Ακρόπολις, θεωρείται ότι έχει τα χαρακτηριστικά που λείπουν αυτή τη στιγμή από τη μεσαία γραμμή του ΟΦΗ.

Η οριστική συμφωνία "έκλεισε" την Δευτέρα στη συνάντηση που έγινε στην Αθήνα, ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Πολεμαρχάκη.

Σήμερα, η πλευρά του παίκτη έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο για έξι μήνες, με προοπτική ανανέωσης για ένα ακόμη χρόνο, ενώ η προσθήκη στο ρόστερ θα ενεργοποιηθει από την 1η Ιανουαρίου.

Ο Γιάννης Πολεμαρχάκης τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: "Πήραμε ένα παίκτη νικητή, που θα μας βοηθήσει στη προσπάθεια που κάνουμε. Τον θέλαμε να έρθει και νωρίτερα, όμως χαίρομαι που τελικά αυτό έγινε τώρα. Του εύχομαι υγεία και επιυχίες με τον ΟΦΗ μας".

"Σύντομα στην Σούπερ Λίγκα"

Το νέο απόκτημα του ΟΦΗ, που τις επόμενες ημέρες θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας, τόνισε από την πλευρά του: "Το φλέρτ με τον ΟΦΗ κρατάει πολύ καιρό. Για διάφορους λόγους δεν ολοκληρώθηκε. Εγινε τώρα και είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος για αυτό. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που τα έχει όλα και καλύπτει τις φιλοδοξίες μου. Ειναι μια ομάδα που χαίρεσαι να παίζεις ποδόσφαιρο. Με ωραίο γήπεδο και κόσμο. Σήμερα αγωνίζεται στην Football league, αλλά πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα βρίσκεται στην Σούπερ Λιγκ".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News