default-image

Οι παιδικές χαρές του τρόμου καλά κρατούν...

Κρήτη
Οι παιδικές χαρές του τρόμου καλά κρατούν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρά τα αλλεπάλληλα ρεπορτάζ της "ΚΡΗΤΗ ΤV" για την τραγική εικόνα των παιδικών χαρών του Ηρακλείου που είτε είναι κατεστραμμένες είτε ασυντήρητες, με ότι κινδύνους ελλοχεύουν για τα μικρά παιδιά, η κατάσταση εδώ και 2 χρόνια παραμένει ίδια ενώ σε άλλες περιπτώσεις… χειροτερεύει.

Όσο για τη παιδική χαρά στη περιοχή της 62 Μαρτύρων η οποία είχε εξελιχθεί σε σήριαλ, λόγω της τραγικής κατάστασης που παρουσίαζε, αυτή τελικά ξηλώθηκε από τον επίμαχο χώρο ενόψει της πιστοποίησης παιδικών χαρών, έπειτα από σύμβαση που υπογράφηκε μεταξύ δήμου και εταιρείας πιστοποίησης, τον περασμένο Αύγουστο.

Παιδική χαρά στην περιοχή των Δειλινών.

Εδώ και δύο χρόνια, οι εικόνες στις περισσότερες παιδικές χαρές παραμένουν ανησυχητικές.

Εγκατάλειψη που αποτυπώνεται για μια ακόμη φορά στον τηλεοπτικό φακό. Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες από τις παιδικές χαρές στα Δειλινά, στην Εφόδου και στη περιοχή του Μπεντεβή.

Παιδική χαρά στην περιοχή Μπεντεβή.

Παιδιά δεν μπορούν να παίξουν με ασφάλεια, εκτός και αν οι γονείς τους μπουν στη διαδικασία αναζήτησης παιδικών χαρών που βρίσκονται σε καλύτερη μοίρα, όπως αυτή στη Πλατεία Νικαίας.

Παιδική χαρά στην οδό Εφόδου.

Παιδικές χαρές που έχουν αφεθεί στη τύχη τους ενόψει της πιστοποίησης, διαδικασία χρονοβόρα, καθώς οι πρώτες παιδικές χαρές αναμένεται να πιστοποιηθούν το πρώτο εξάμηνο του 2017!

Ρεπορτάζ: Γεωργία Μακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News