default-image

Θρήνος στην κηδεία του λογιστή, δεν τον αποχαιρέτησε η κόρη

Κρήτη
Θρήνος στην κηδεία του λογιστή, δεν τον αποχαιρέτησε η κόρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ράγισαν και οι πέτρες το μεσημέρι της Τρίτης στη κηδεία του 52χρονου οδηγού, Βαγγέλη Παπαδάκη, που χάθηκε σε τροχαίο δυστύχημα το απόγευμα της Κυριακής μετά από μετωπική σύγκρουση δύο Ι.Χ στον επαρχιακό δρόμο Βουτών Ηρακλείου.

Σε κλίμα οδύνης και σπαραγμού τον άτυχο λογιστή αποχαιρέτησε στις 3 το μεσημέρι, στην εκκλησία  της Παναγίας των Βουτών, πλήθος κόσμου ενώ τραγική φιγούρα η σύζυγος του που αν και είχε τραυματιστεί και εκείνη στο τροχαίο, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και μαζί με την μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας είπαν το τελευταίο αντίο στο πολυαγαπημένο τους πρόσωπο.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΟΛΕΜΟΣ ΝΕΚΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Ωστόσο από την κηδεία απουσίαζε η μικρότερη κόρη, η 14χρονη Μαρία, που ενεπλάκη στο τροχαίο και  παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς κυρίως λόγους με τραύματα κυρίως στο πρόσωπο και την κατάσταση της υγείας της να μην εμπνέει ανησυχία Ενώ παρά τα αρχικά σενάρια το κορίτσι δεν χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΕΚΡΟΣ Ο 52ΧΡΟΝΟΣ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΙΣ ΒΟΥΤΕΣ

Ωστόσο οι ώρες που προηγήθηκαν στο νοσοκομείο ήταν αν μη τι άλλο δραματικές για την οικογένεια με το δεδομένο ότι μάνα και κόρη έμαθαν τη Δευτέρα για το χαμό του συζύγου και πατέρα της οικογένειας και μάλιστα παρουσία ψυχολόγου και γιατρών.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΙ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΝ 37ΧΡΟΝΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ

Η οικογένεια πάντως επικοινωνώντας με το neakriti.gr θέλει να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως τόσο τοι πλήρωμα του ΕΚΑΒ που έσπευσε τάχιστα στον τόπο του δυστυχήματος και όσο και την πυροσβεστική και τους διασώστες που έκαναν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για την οικογένεια ,στο μέγιστο βαθμό.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΦΟΔΡΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΗΧΑΝΗΣ ΚΑΙ ΙΧ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News