default-image

"Πάλεψε" για την υγεία του ο καλλιτέχνης Μάνος Παπαδάκης

Κρήτη
"Πάλεψε" για την υγεία του ο καλλιτέχνης Μάνος Παπαδάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ καιρό θα κάνει να ξεπεράσει τον εφιάλτη που βίωσε ο γνωστός καλλιτέχνης Μάνος Παπαδάκης καθώς από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε να δίνει το δικό του αγώνα στο νοσοκομείο για να ξεπεράσει ένα αιφνίδιο πρόβλημα υγείας.

Όλα ξεκίνησαν όταν την περασμένη Παρασκευή λιποθύμησε και ήταν η αρχή του τέλους για την περιπέτειά του. Για να αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο να πρόκειται για κάτι σοβαρό, απευθύνθηκε στο νοσοκομείο όπου όμως δεν εντοπίστηκε κάτι ανησυχητικό, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει.

Εσπευσμένα εισήχθη στο Βενιζέλειο

Τις επόμενες ώρες αισθάνθηκε αδιαθεσία και υπήρξε ραγδαία επιδείνωση στην κατάσταση της υγείας του. Τελικά αναγκάστηκε να απευθυνθεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου έγινε εισαγωγή και μάλιστα εσπευσμένα, αφού όπως διαπιστώθηκε παρουσίασε αιμορραγία του πεπτικού συστήματος.

Μετά από ημέρες νοσηλείας και με την αγωνία των δικών του ανθρώπων να κορυφώνεται, τελικά ο γνωστός καλλιτέχνης πήρε το πολυπόθητο εξιτήριο. Ό ίδιος ευχαρίστησε τους γιατρούς της Β' παθολογικής του Βενιζελείου  και το προσωπικό καθώς καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες και διαχειρίζονται πολύ δύσκολα περιστατικά παρά τις δυσκολίες.

O όμιλος της ΚΡΗΤΗ TV εύχεται στο Μάνο Παπαδάκη να είναι «σιδερένιος» .

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News