Ειδήσεις

Η μάνα ευχαριστεί την Κρητικιά ειδικευόμενη για τον γιο της

Η αγανάκτηση της μάνας από την Κατερίνη για αφαίρεση ραμμάτων του γιου της στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Την απίστευτη ταλαιπωρία που πέρασε ο γιος της, για μία απλή αφαίρεση ραμμάτων επι 15 συνεχόμενες ημέρες στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, εξιστορεί στο neakriti.gr η μητέρα του, Στεργιανή Τσιούχα,(photo), θέλοντας την ίδια ώρα πει ένα δημόσιο ευχαριστώ στην ειδικευόμενη στη Χειρουργική του Βενιζέλειου, χάρη στην οποία τελικά όπως δηλώνει, έλαβε τέλος η ταλαιπωρία του παιδιού της.

Διαβάστε το ευχαριστήριο κείμενο που έστειλε στο neakriti.gr η κ. Τσιουχα μην αφήνοντας εκτός βέβαια ασχολίαστη την ταλαιπωρία που έζησε ο φοιτητής γιος της, κάθε φορά που επισκεπτόταν το νοσοκομείο σε μία προσπάθεια να του αφαιρέσουν τα ράμματα.

"Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια την ειδικευόμενη της Χειρουργικής του «Βενιζέλειου Νοσοκομείου » κα Τσαγκατάκη Ελίνα η οποία μετά από παρέμβασή της έβαλε τέλος στην ταλαιπωρία του γιού μου φοιτητή στο Ηράκλειο Κρήτης.

 Συγκεκριμένα πρόκειται για μια απλή ιατρική πράξη ρουτίνας στα Εξωτερικά Ιατρεία της ορθοπεδικής(αφαίρεση ραμμάτων δακτύλων).Έκανε τέσσερις επισκέψεις  στα εξωτερικά ιατρεία και δεν εξυπηρετήθηκε λόγω της γραφειοκρατικής διαδικασίας από πλευράς ιατρών  παραπέμποντάς τον στον αρμόδιο που τον ανέλαβε στα επείγοντα .

Την Πέμπτη φορά ανέλαβα εγώ η ίδια από την Κατερίνη να τηλεφωνήσω στην Χειρουργική για να  δοθεί τέλος στην ταλαιπωρία.

Επικοινώνησα τυχαία με την κα Τσαγκατάκη η οποία έδειξε αμέριστο ενδιαφέρον ενημέρωσε τους ιατρούς της ορθοπεδικής και την επόμενη μέρα επιτέλους εξυπηρετήθηκε μετα από δεκαπέντε ημέρες ταλαιπωρίας

Εδώ ισχύει το ότι ο Ρωμιός έχει φιλότιμο."

Σχόλια