Ειδήσεις

Στην αναμονή 1.500 οδηγοί για δίπλωμα στο Ηράκλειο

Στην αναμονή εξακολουθούν να βρίσκονται εκατοντάδες υποψήφιοι οδηγοί στο Ηράκλειο για την απόκτηση του διπλώματος.

Στην αναμονή εξακολουθούν να βρίσκονται εκατοντάδες υποψήφιοι οδηγοί στο Ηράκλειο για την απόκτηση του διπλώματος τους καθώς η υπόσχεση της πολιτείας για οριστική λύση μετά την πεντάμηνη αποχή των εξεταστών δεν έχει υλοποιηθεί.

''Οι επιπλέον επιτροπές που επιχείρησαν για κάποιο διάστημα  να ομαλοποιήσουν την κατάσταση δεν τα κατάφεραν.

Υπουργείο και Περιφέρεια επιβάλλεται να επανεξετάσουν τη στάση τους προκειμένου να σταματήσει η ομηρία τόσων ανθρώπων, αλλά και ο οικονομικός στραγγαλισμός των ιδιοκτητών Σχολών Εκπαίδευσης, είπε στο Ράδιο 9,84 ο πρόεδρος του Σωματείου Εκπαιδευτών οδηγών Αλέξανδρος Μεϊμαράκης.

Α. Μεϊμαράκης: ''Από τύχη οι νεκροί δεν είναι περισσότεροι''

Τραγωδία στην άσφαλτο από τη σύγκρουση δύο αυτοκινήτων στο ύψος των Βουτών. Νεκρός είναι ένας 52χρονος. Στο νοσοκομείο η σύζυγος και η 14χρονη κόρη του.

Τα στοιχεία προκαλούν ανατριχίλα καθώς η Κρήτη θρηνεί ήδη 60 νεκρούς.
27 στο Ηράκλειο , 20 στα Χανιά, 7 στο Ρέθυμνο και 7 στο Λασίθι.

''Από τύχη οι νεκροί δεν είναι περισσότεροι. Αναρωτιέμαι πότε επιτέλους θα συνέρθουμε'' επαναλαμβάνει ο πρόεδρος του Σωματείου Εκπαιδευτών οδηγών Αλέξανδρος Μεϊμαράκης, μιλώντας στο ράδιο 9,84.

Απευθύνει έκκληση σε όλους μας να αναλογιστούμε τι προκαλούμε όταν οδηγούμε απρόσεκτα και καλεί γονείς κι εκπαιδευτικούς να επισκεφθούν το πάρκο κυκλοφοριακής Αγωγής προκειμένου τα παιδιά μας να εφοδιαστούν με γνώσεις κυκλοφοριακής αγωγής.

Ρεπορτάζ: Α.Δουλγεράκη

Σχόλια