Ειδήσεις

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος

Εσπευσμένα μεταφέρεται στο νοσοκομείο ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο που είχε κατά τη διάρκεια του πανηγυρικού Εσπερινού για τα Εισόδια της Θεοτόκου.

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο που είχε κατά τη διάρκεια του πανηγυρικού Εσπερινού για τα Εισόδια της Θεοτόκου.

Μία αδιαθεσία με έντονη δυσφορία και ενόχληση που αισθάνθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης ενώ βρίσκονταν στον Εσπερινό στον Ιερό Ναό Παναγίας στα Αλάτσατα ενόψει της αυριανής γιορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου οδήγησε σε λιποθυμικό επεισόδιο με αποτέλεσμα οι παριστάμενοι ιερείς και πιστοί να σπεύσουν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΡΗΤΗΣ

Στο σημείο έσπευσε κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ. Ο γιατρός εκτίμησε ως ιδιαιτέρως σοβαρή την κατάσταση του Αρχιεπισκόπου Κρήτης και διέταξε την κατεπείγουσα μεταφορά του στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Βενιζέλειου νοσοκομείου.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι γιατροί και το ιατρικό προσωπικό του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών έχουν κινητοποιηθεί και με συνεχείς εξετάσεις προσπαθούν να εξακριβώσουν το πρόβλημα υγείας που προκάλεσε το λιποθυμικό επεισόδιο στον πολυαγαπητό Αρχιεπίσκοπο Κρήτης.

Σχόλια