default-image

Παγιδεύτηκε στο ΙΧ μετά από σφοδρή σύγκρουση

Κρήτη
Παγιδεύτηκε στο ΙΧ μετά από σφοδρή σύγκρουση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην Ιεράπετρα.

Δύο ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα τα οποία κινούνταν αντίθετα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι της Κυριακής στο τρίτο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ιεράπετρας Μακρυλιάς λίγο πριν το ξωκκλήσι της Αγίας Παρασκευής.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης των δυο αυτοκινήτων, ήταν ο σοβαρός τραυματισμός της οδηγού του μικρότερου αυτοκινήτου που είχε κατεύθυνση προς τη Μακρυλιά και ο λίγο ελαφρύτερος του οδηγού του δεύτερου αυτοκινήτου που είχε κατεύθυνση προς την Ιεράπετρα.

Είχε εγκλωβιστεί στα συντρίμια

Διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν αμέσως την Τροχαία, το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, καθώς η οδηγός του κίτρινου Atos είχε εγκλωβιστεί στα συντρίμια του αυτοκινήτου της.

Οι πυροσβέστες που έσπευσαν να βοηθήσουν χρειάστηκε να προσπαθήσουν αρκετή ώρα,μέχρι να καταφέρουν να την ανασύρουν απο τη θέση του οδηγού.

Οι δυο τραυματίες οδηγοί διακομίστηκαν αμέσως στο Γενικό Νοσομείο Ιεράπετρας προκειμένου οι εφημερεύοντες ιατροί να διαπιστώσουν τη σοβαρότητα των τραυμάτων τους, ενώ την προανάκριση για να εξακριβωθούν τα αίτια του ατυχήματος, διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ιεράπετρας.

Ρεπορτάζ: Νίκος Πετάσης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News