default-image

Η ΝΔ δίπλα στους αγρότες σε Μακεδονία - Θράκη

Οικονομία
Η ΝΔ δίπλα στους αγρότες σε Μακεδονία - Θράκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανοικτές συζητήσεις από τη Γραμματεία Αγροτικών Φορέων για θέματα του αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα με την παρουσία στελεχών του Κόμματος και του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ - Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη ξεκίνησαν το Σάββατο, 19 Νοεμβρίου στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, στο πλαίσιο του οδοιπορικού της Συμφωνίας Αλήθειας με τους αγρότες της χώρας.

Η πρώτη συνάντηση - συζήτηση με αγρότες του Ν. Έβρου έλαβε χώρα στην Ορεστιάδα, όπου τα στελέχη της ΝΔ παρουσίασαν το πρόγραμμα του κόμματος για το πρωτογενή τομέα. Της συνάντησης με τους αγρότες προηγήθηκαν συσκέψεις με στελέχη της ΝΔ στην Αλεξανδρούπολη, το Σουφλί και το Διδυμότειχο.

Σήμερα Κυριακή, έχουν προγραμματιστεί επισκέψεις - συζητήσεις με αγρότες του Ν. Ροδόπης στον Ίασμο στις 10:30π.μ., του Ν. Ξάνθης στην Γενισέα στις 5:30μ.μ., καθώς και σύσκεψη με τον Περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας & Θράκης Κο Μέτιο και στελέχη της ΝΔ του Ν. Ροδόπης στη 1:30μ.μ.

Στο κλιμάκιο της ΝΔ συμμετέχουν οι κκ: Νίκος Παναγιωτόπουλος, Συντονιστής ΟΔΕ Κοινωνικών Ασφαλίσεων - Βουλευτής Νομού Καβαλάς, Απόστολος Βεσυρόπουλος, Τομεάρχης Φορολογικής Πολιτικής-Βουλευτής Ημαθίας, Βασίλης Οικονόμου, Τομέαρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας - Βουλευτής Επικρατείας, Δημήτρης Μελάς, πρ. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων -Συντονιστής στην ομάδα προετοιμασίας του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ για τον πρωτογενή τομέα στη Γραμματεία Προγράμματος, Κώστας Μπαγινέτας, Γραμματέας Αγροτικών Φορέων ΝΔ, Σταύρος Σταυράκολγου αν/της Γραμματέας Αγροτικών Φορέων ΝΔ και Χρήστος Γιαννακάκης, Σύμβουλος Γραμματέα ΠΕ για θέματα πρωτογενή τομέα και αγροτικών συνεταιρισμών,

Ο κ.Λ. Αυγενάκης μεταξύ άλλων επεσήμανε: «Ο Πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης και όλοι εμείς στη ΝΔ αναγνωρίζουμε ότι η αγροτική ανάπτυξη και, κυρίως, η αειφόρος αγροτική ανάπτυξη αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους κινητήριους μοχλούς ανάκαμψης της Ελληνικής οικονομίας.

Στο πλαίσιο αυτό, το πλάνο που επεξεργαζόμαστε στη ΝΔ στηρίζεται σε υπεύθυνες και ειλικρινείς προτάσεις, οι οποίες θα έχουν ως στόχο να συμβάλλουν στην αναγέννηση του πρωτογενούς τομέα.

Μια «Συμφωνία Αλήθειας με τους Αγρότες», με καθαρές κουβέντες και κοστολογημένες προτάσεις.

Προσπάθειά μας είναι η αντιμετώπιση των τραγικών αστοχιών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που δημιουργούν συνθήκες ασφυξίας στην αγροτική οικονομία, αλλά και τα αναμφισβήτητα χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν τον Έλληνα αγρότη.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News