default-image

Φαμπίνιο: Ο Εργοτέλης το φαβορί, αλλά... (video)

Ποδόσφαιρο
Φαμπίνιο: Ο Εργοτέλης το φαβορί, αλλά... (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε αυτή τη ζωή όλα γίνονται! Ακόμα και το να βρεθεί ένας Βραζιλιάνος και μάλιστα από εξωτικό νησί της χώρας στην Κρήτη και δη στα Ζωνιανά!

 Ο Φαμπίνιο Μασάδο που με μια δεκαετία στην Ελλάδα αισθάνεται πλέον και... μισός Έλληνας (έχει ελληνίδα σύζυγο) έφυγε το περασμένο καλοκαίρι από τον ΟΦΗ αλλά όχι και από τη μεγαλόνησο!  Χθες βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής "Κρήτη Σήμερα" στην ΚΡΗΤΗ TV για την αθλητική της ενότητα και μίλησε για όλους και για όλα αλλά σε ανάλαφρο... βραζιλιάνικο στιλ. Αναλυτικά είπε:

Για τον Ερμή Ζωνιανών: "Είναι ωραίο να είσαι πρώτος αλλά εμείς δεν πετάμε στα σύννεφα! Όσο πιο ψηλά γίνεται λέμε και βλέπουμε! Αν έρθει η πρωτιά στο τέλος δε μπορούμε να πούμε όχι!"

Για το χωριό και τους ανθρώπους: "Είναι όλα πολύ καλά! Δεν έχω προλάβει να δω αλλά το χωριό αλλά έχω δοκιμάσει το αντικρυστό αρνί! Οι άνθρωποι είναι ζεστοί και μου αρέσουν και όλοι όπως η διοίκηση αγαπάνε την ομάδα..."

Για τον Εργοτέλη: "Είναι το φαβορί, έχει πολύ καλή ομάδα. Δεν είναι όμως εύκολο πρωτάθλημα!"

Για τον ΟΦΗ: "Εγώ εύχομαι και πιστεύω πως θα ανέβει! Έχει βαριά φανέλα η ομάδα! Θέλει όμως προσοχή η κατηγορία..."

Για τον Ιωνικό: "Σίγουρα δε ξεχνάω τα χρόνια που έπαιξα εκεί, αλλά είναι αντίπαλος μας στη Γ΄Εθνική και στην Ελλάδα το καλύτερο μέρος είναι η Κρήτη (σ.σ. γέλια)..."

Για τη Βραζιλία: "Είχα την τιμή να παίξω σε Φιγκουερένσε και Αβαί στη Σούπερ Λίγκα της χώρας. Με Κακά, Φελίπε Λουίς και άλλους σπουδαίους παίκτες! Αλλά όταν έφυγα ο Νειμάρ ήταν μικρός (σ.σ. γέλια ξανά!)Παρακολουθώ το πρωτάθλημα και την Εθνική μας που μόλις έφυγε ο Ντούνγκα βρήκε το δρόμο της! Θα σας πω και για το μέρος μου. Το νησί μου στη Βραζιλία, και η περιοχή μου εκεί η Φλοριανάπολις είναι... όλο παραλίες! Έχουμε συνολικά 42! Και οι άνθρωποι μοιάζουν με τους Κρητικούς και το μέρος επίσης!"

Ρεπορτάζ:  Γιώργος Μιμίκος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News