Ειδήσεις

Διπλό πλήγμα στους χασισοκαλλιεργητές από τα ΤΑΕ

Νέα διπλή επιτυχία στη μάχη κατά των ναρκωτικών και ευρύτερα της πάταξης της εγκληματικότητας καταγράφουν τα ΤΑΕ στο Ηράκλειο

Νέα διπλή επιτυχία στη μάχη κατά των ναρκωτικών και ευρύτερα της πάταξης της εγκληματικότητας καταγράφουν τα Τμήματα Αστυνομικών Επιχειρήσεων στο Ηράκλειο που κατάφεραν να συλλάβουν και τρία άτομα τα οποία εμπλέκονται σε κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης, όσο όμως και άλλα αδικήματα.

Η αρχή έγινε στο Σοκαρά του δήμου Κόφιμα όπου άνδρες του ΤΑΕ Μεσαράς συνέλαβαν ένα 4οχρονο ο οποίςο είχε μετατρέψει την πίσω αυλή του σπιτιού του σε… χασισοφυτεία. Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές εντοπίστηκαν αρκετά δενδρύλλια όσο όμως και μεγάλη ποσότητα έτοιμου «προϊόντος» καθώς έχουν κατασχεθεί πάνω από τρία κιλά κάνναβης.

Η δεύτερη και εξίσου θεαματική επιχείρηση εξελίχθηκε κοντά στις ποταμιές όπου αστυνομικοί του ΤΑΕ Ηρακλείου έκαναν έφοδο σε ποιμνιοστάσιο το οποίο ανήκει σε πατέρα και γιό, κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. Η εξονυχιστική διερεύνηση του χώρου απέφερε τον εντοπισμό περίπου μισού κιλού χασίς ενώ παράλληλα εντοπίστηκαν και πολλά κλοπιμαία.

Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για εξαρτήματα φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων δεξαμενές και άλλα αντικείμενα που εξετάζονται. Το δρόμο γι ατα κρατητήρια ακολούθησαν με συνοπτικές διαδικασίες ο 62χρονος πατέρας όσο και ο 29χρονςο γιός οι οποίοι εξετάζονται αυτή την ώρα από τις συναρμόδιες αστυνομικές αρχές.

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη

Σχόλια