default-image

Επίθεση αντιεξουσιαστών σε βουλευτή της Χρυσής Αυγής

Ελλάδα
Επίθεση αντιεξουσιαστών σε βουλευτή της Χρυσής Αυγής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίθεση από ομάδα περίπου 30 ατόμων, οι οποίοι ήταν οπλισμένοι με ξύλα και λοστούς, δέχτηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Γερμενής, ο οποίος βρισκόταν σε καφέ της περιοχής του Αμαρουσίου.

Ο βουλευτής συνοδευόταν από έναν φίλο του αστυνομικό και την σύζυγό του. Ο αστυνομικός την ώρα που δέχτηκαν την επίθεση, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έβγαλε το υπηρεσιακό περίστροφο και πυροβόλησε στον αέρα.

Ο βουλευτής τραυματίστηκε στο κεφάλι από ισχυρό χτύπημα με λοστό και διεκομίσθη για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρό. Στην περιοχή του Αμαρουσίου έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αντιεξουσιαστές συνεπλάκησαν με τον ίδιο τον βουλευτή αλλά και τα άτομα που τον συνόδευαν ενώ αδιευκρίνιστο παραμένει αν οι θόρυβοι που σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες ακούστηκαν από το σημείο, προέρχονται από το υπηρεσιακό περίστροφο του αστυνομικού, ο οποίος πυροβόλησε στον αέρα προκειμένου να αποτρέψει τους επιτιθέμενους.

cnn.gr

φωτογραφια αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News