default-image

Ανώγεια ανηφορίζει σήμερα ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Κρήτη
Ανώγεια ανηφορίζει σήμερα ο Δημήτρης Κουτσούμπας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Κρήτη εξακολουθεί να  βρίσκεται ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας στο πλαίσιο τριήμερης περιοδείας που πραγματοποιεί στους νομούς Ηρακλείου, Χανίων και Ρεθύμνου.

Ο Γενικός Γραμματέας στις 12 το μεσημέρι βρέθηκε στο ιστορικό χωριό των Ανωγείων και συγκεκριμένα στο δημαρχειο όπου είχε συνάντηση με εκπροσώπους φορέων, αλλά και κατοίκους της περιοχής οι οποίοι και  έθεσαν στον κ. Κουτσούμπα  αγροτοκτηνοτροφικαά θεματα, επιδοτήσεις, ακόμη και για την οδική συνδεση με Ρέθυμνο και Ηράκλειο. Ενώ δεν έλειψε και η αναφορά για τις μηδενικές ψήφους που έλαβε η Χρυσή Αυγή στις τελευταίες εκλογές.

Στη συνέχεια, ο κ. Κουτσούμπας θα κατηφορίσει προς το Ρέθυμνο, όπου στις 8 το βράδυ θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση που θα φιλοξενηθεί στο κέντρο "Άστρο".

Τέλος, την τρίτη ημέρα της περιοδείας του, ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα βρεθεί στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο Γάζι.

Την Κυριακή, στη 1 το μεσημέρι ο επικεφαλής του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει ομιλία στο κέντρο "Άνοδος".

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Δ.ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ:ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ

Έρχονται δύσκολες μέρες για το λαό, η δεύτερη αξιολόγηση θα είναι πολύ δύσκολη για αυτόν, υποστήριξε το βράδυ της Παρασκευής φθάνοντας στα Χανιά ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ από το Αεροδρόμιο «Ιωάννης Δασκαλογιάννης», υποστήριξε πως «έρχονται δύσκολες μέρες, αυτό πρέπει να συνειδητοποιηθεί από το σύνολο του ελληνικού λαού. Η δεύτερη αξιολόγηση όσο και αν η ελληνική κυβέρνηση κομπάζει ότι είναι εύκολη, θα είναι πολύ δύσκολη για το λαό».

Εκτίμησε πως «τα μέτρα που προϋποθέτει είναι πάρα πολύ σκληρά, αφορούν το σύνολο των εργασιακών σχέσεων, ομαδικές απολύσεις, νέο συνδικαλιστικό νόμο, άλλες αλλαγές σε ασφαλιστικά, ενώ και τα φορολογικά μέτρα, οι λεγόμενες μεταρρυθμίσεις θα συνεχιστούν υλοποιώντας το πρόγραμμα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News