Ειδήσεις

Οι σταθμοί Κουτσούμπα στην Κρήτη

Στην Κρήτη βρίσκεται το τριήμερο 18 με 20 Νοεμβρίου ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο ηγέτης του Κομμουνιστικού Κόμματος επισκέπτεται το νησί μας, στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποιεί στους νομούς Ηρακλείου, Χανίων και Ρεθύμνου.

Η επίσκεψη του κ. Κουτσούμπα ξεκινάει από τα Χανιά: την Παρασκευή, ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ πραγματοποιεί ομιλία σε πολιτική συγκέντρωση που θα λάβει χώρα στο κέντρο "Ευτυχία Palace", στο Κολυμπάρι Χανίων, στις 8.30 το βράδυ.

Επίσκεψη στα Ανώγεια

Δεύτερος σταθμός της τριήμερης περιοδείας του Δημήτρη Κουτσούμπα θα είναι τα Ανώγεια. Ο Γενικός Γραμματέας μεταβαίνει στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου στο ιστορικό χωριό όπου θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους φορέων, αλλά και κατοίκους της περιοχής.

Στη συνέχεια, ο κ. Κουτσούμπας θα κατηφορίσει προς το Ρέθυμνο, όπου στις 8 το βράδυ θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση που θα φιλοξενηθεί στο κέντρο "Άστρο". Τέλος, την τρίτη ημέρα της περιοδείας του, ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα βρεθεί στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο Γάζι. Την Κυριακή, στη 1 το μεσημέρι ο επικεφαλής του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει ομιλία στο κέντρο "Άνοδος".

Σχόλια