default-image

Ξεκινά προπονητική καριέρα ο Τζέραρντ;

Ποδόσφαιρο
Ξεκινά προπονητική καριέρα ο Τζέραρντ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Στίβεν Τζέραρντ θα αφήσει τις ΗΠΑ, δεν είναι ξεκάθαρο αν θα σταματήσει το ποδόσφαιρο, αλλά βρίσκεται σε επαφές με την Μίλτον Κέινς Ντονς να την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Ίσως να είναι και παίκτης-προπονητής

Τον Δεκέμβρη και τυπικά θα χωρίσουν οι δρόμοι των Los Angeles Galaxy και Στίβεν Τζέραρντ, με τον 36άχρονο μέσο να ετοιμάζεται για επιστροφή στην Μεγάλη Βρετανία.

Σέλτικ και Νιούκαστλ έχουν ήδη ενδιαφερθεί για την απόκτησή του, αλλά δεν έχει προτάσεις μόνο για εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά και για προπονητής.

Το BBC υποστηρίζει πως υπάρχουν επαφές με την Μίλτον Κέινς Ντονς, για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία, ίσως όμως να είναι παίκτης-προπονητής!

Σύντομα ο Τζέραρντ αναμένεται να πάρει το πρώτο του δίπλωμα προπονητικής και η MK Dons φαντάζει μια καλή επιλογή για να ξεκινήσει τη νέα του καριέρα.

Η ομάδα βρίσκεται στην 21η θέση της League One, την 3η κατηγορία της Αγγλία και πέρσι υποβιβάστηκε από την Championship.

Επειδή η ομάδα πάει για νέο υποβιβασμό, απολύθηκε ο Καρλ Ρόμπινσον, τον οποίο είχε προσλάβει το 2010, όταν ήταν 30 ετών! Γενικά δίνει ευκαιρίες σε νέους προπονητές, από εκεί ξεκίνησε ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο, ενώ δύο φορές έχει βρεθεί στον πάγκο της ο Πολ Ινς.

Το 2015 από την Μίλτον Κέινς Ντονς απέκτησε τον Ντέλε Άλι η Τότεναμ...

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News