Ειδήσεις

Προκάλεσε "εγκεφαλικά" η δήλωση του Κώστα Ζουράρι

Με μια δήλωση που θα "συζητηθεί" και αφορά τους υπουργούς "χτύπησε" και πάλι ο νέος υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις.

Με μια δήλωση που θα "συζητηθεί", απάντησε ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις σε ότι αφορά την κατάσταση που επικρατεί στην παιδεία και που ως καυτή πατάτα στη διαχείρισή της μετατρέπεται σε πολιτική λαιμητόμο για κάθε υπουργό. «Οι υπουργοί παιδείας γίνονται για να φύγουν»  τόνισε χαρακτηριστικά.

Η δήλωσή του έγινε στη Νεάπολη όπου βρέθηκε για να παρακολουθήσει την εκδήλωση των μαθητών του γυμνασίου και του λυκείου με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Επιδέχεται πολλών ερμηνειών...

Μια δήλωση λίγες ημέρες μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων που επιδέχεται πολλών και διαφορετικής φύσης ερμηνειών, που μπορεί να σχετίζονται από τις προθέσεις και τη στόχευση για το ρόλο του νέου σχολείου και τις αλλαγές, αλλά από την άλλη ίσως τη βαθειά τομή που ίσως επιχειρήσουν να κάνουν, με δεδομένο ότι ο κ. Ζουράρις μιλώντας για το σύγχρονο ρόλο του σχολείου, μάλλον ήταν αποκαλυπτικός.

Λάβρος όμως εμφανίστηκε ο υφυπουργός παιδείας και σε ότι αφορά το διαδίκτυο και πώς αυτό λειτουργεί καθοριστικά εις βάρος των νέων παιδιών.

Ρεπορτάζ: Ράνια Μωραϊτη

Σχόλια