default-image

"Σατανικοί εραστές" δολοφόνησαν τον 32χρονο - video

Κρήτη
"Σατανικοί εραστές" δολοφόνησαν τον 32χρονο - video

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα "σατανικό" σχέδιο με κίνητρο την ερωτική αντιζηλία κρύβεται πίσω από το άγριο έγκλημα με θύμα τον Αντώνη Χριστοφάκη καθώς οι αυστριακές αρχές φαίνεται ότι απέσπασαν τη φρικτή ομολογία των δυο εραστών που σχεδίασαν την εκτέλεση του νεαρού κρητικού.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_q0aphm8a/

Όπως αποκάλυψε  στην ΚΡΗΤΗ TV και στη δημοσιογράφο Έλλη Κοκάλη ο Γιώργος Βλαχόπουλος δικηγόρος του 28χρονου επτανήσιου μάγειρα, το βράδυ της Τετάρτης μπροστά στα συντριπτικά στοιχεία που κατάφεραν να συγκεντρώσουν οι τοπικές αστυνομικές αρχές ομολόγησε τη στυγερή δολοφονία και τα κίνητρα της.

>> ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΚ: ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΑΘΟΥΣ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 32ΧΡΟΝΟΥ

Αποκλειστική συνέντευξη του δικηγόρου

Όπως είπε ο  δικηγόρος του 28χρονου, "το βράδυ της Τετάρτης ομολόγησε στις αστυνομικές αρχές, ότι εξαιτίας ερωτικής αντιζηλίας, σχεδίασε με τη σύζυγο του θύματος, Αλεξάνδρα, το φόνο του 32χρονου και τον εκτέλεσε ο ίδιος".

Ομολόγησε η "μαύρη χήρα"

Η 26χρονη Γερμανίδα «μαύρη χήρα» φέρεται επίσης να έχει ομολογήσει τη συμμετοχή της στο σχέδιο δολοφονίας του συζύγου και πατέρα της 6χρονης κόρης του ζευγαριού, προκαλώντας απόλυτο σοκ στον αδελφό του άτυχου κρητικού που βρίσκεται στο Μόναχο, και βρίσκεται αντιμέτωπος με τις δραματικές αποκαλύψεις.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ 32ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

Το ερωτικό "τρίγωνο", η αρχή του τέλους

Όπως πλέον εξηγεί ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών του Μονάχου το ερωτικό "τρίγωνο" φαίνεται να στήθηκε λίγο μετά τη μετακόμιση του ζευγαριού από την Κρήτη στη Γερμανία, όπου η 26χρονη άρχισε να εργάζεται ως σερβιτόρα σε ελληνικό εστιατόριο όπου εργαζόταν επίσης ως μάγειρας ο 28χρονος. Η ίδια συνελήφθη από την πρώτη στιγμή καθώς έπεσε σε αντιφάσεις στην κατάθεση που έδωσε στις αστυνομικές αρχές.

Ο κατηγορούμενος, που αναμένεται να συναντηθεί την Παρασκευή με το συνήγορο του ενόψει της παραπομπής του στη δικαιοσύνη, περνούσε όλο τον ελεύθερο χρόνο του στο σπίτι του ζευγαριού.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΡΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΓΑΖΩΣΑΝ ΜΕ  11 ΣΦΑΙΡΕΣ

Το τελευταίο τηλεφώνημα

Το τελευταίο διάστημα πιθανολογείται ότι το θύμα του άγριου εγκλήματος είχε αντιληφθεί τι συμβαίνει χωρίς να ενημερώσει όμως τους συγγενείς του στο Σίβα, για το είδος των προβλημάτων που τον απασχολούσαν.

Στο τελευταίο τηλεφώνημα του 32χρονου Αντώνη είχε αναφέρει χαρακτηριστικά «Δεν έχω οικονομικό πρόβλημα, αλλά προβλήματα έχω, θα τα πούμε άλλη φορά…».

Αγωνία για την 6χρονη κόρη

Οι δραματικές αποκαλύψεις έχουν σοκάρει συγγενείς και συγχωριανούς του Αντώνη Χριστοφάκη που αγωνιούν για την επιστροφή της σορού του στην Κρήτη αλλά και για την τύχη της εξάχρονης κόρης του την οποία συνάντησε για λίγα λεπτά ο αδελφός του Αλέκος με τη μεσολάβηση του ελληνικού προξενείου και των αστυνομικών αρχών.

Όπως όλα δείχνουν τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν είναι συντριπτικά και  οδηγούν τις εξελίξεις με ραγδαίους ρυθμούς. Σύμφωνα με το συνήγορο του 28χρονου μάγειρα οι Αυστριακές αρχές πάντως συνεχίζουν να εξετάζουν κάθε πιθανή πτυχή της υπόθεσης.

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News