default-image

Βελτίωση οδικού δικτύου στο Λασίθι στα προσεχώς

Κρήτη
Βελτίωση οδικού δικτύου στο Λασίθι στα προσεχώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο συμβάσεις, που αφορούν στην κατασκευή διαχωριστικού στηθαίου στο οδικό περιφερειακό δίκτυο του νομού Λασιθίου και αντίστοιχα για την κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου στο Αμμούδι στον Άγιο Νικόλαο, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κρήτης.

Με το ποσό των 250.000 ευρώ που διαθέτει η Περιφέρεια Κρήτης αναμένεται να γίνουν σημαντικές παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο του Λασιθίου που θα βελτιώσουν το επίπεδο ασφάλειας για τους οδηγούς με την κατασκευή διαχωριστικών στηθαίων.

Ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, που συνυπέγραψε τη σύμβαση για την κατασκευή του γηπέδου στο Αμμούδι, επεσήμανε πως «η βελτίωση των αθλητικών υποδομών στην ευρύτερη περιοχή, η οποία περιλαμβάνει και το σχεδιασμό για τη μελλοντική κατασκευή ανάλογων γηπέδων στο Σίσσυ, ενισχύουν την προσπάθεια προσέλκυσης αθλητικού τουρισμού».

Ο Σταύρος Αρναουτάκης ανέφερε στις δηλώσεις του ότι «οι αθλητικές υποδομές, οι οποίες δίνουν προοπτικές στη νεολαία για την ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό, αποτελούν προτεραιότητα της Περιφέρειας, η οποία δεσμεύεται να προχωρήσει το σχεδιασμό και για το γήπεδο του Σισσύου».  Οι δηλώσεις του Περιφερειάρχη προκάλεσαν ιδιαίτερη ικανοποίηση στο δήμαρχο Αγίου Νικολάου.

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News