default-image

Ακρόαση για την πρόσληψη χορευτή μπαλέτου

Life
Ακρόαση για την πρόσληψη χορευτή μπαλέτου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακρόαση για την πρόσληψη ενός χορευτή μπαλέτου ανακοίνωσε η Εθνική Λυρική Σκηνή. Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016, στις 10:30, στα στούντιο της ΕΛΣ (Αρχιμήδους 16, Ταύρος, 177 78).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν γεννηθεί από την 1η Ιανουαρίου 1988 έως την 31η Δεκεμβρίου 1996.

Όλοι οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στο μάθημα κλασικού μπαλέτου και θα πρέπει να έχουν προετοιμάσει μία variation κλασικού ρεπερτορίου και ένα solo σύγχρονου χορού της επιλογής τους προς παρουσίαση, εφόσον τους ζητηθούν.

Επιπλέον, πρέπει να έχουν μαζί τους τη μουσική για τα soli τους σε CD. Εφόσον τους ζητηθεί, θα εξετασθούν σε σύγχρονη κινησιολογία, που θα διδαχθεί κατά τη διάρκεια της ακρόασης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής έως την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016, στις 14:00, στο Πρωτόκολλο της ΕΛΣ, το οποίο βρίσκεται στα Γραφεία Διοίκησης (Πανεπιστημίου 39, 3ος όροφος, 105 64, Αθήνα, Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 8:00 έως τις 14:00, τηλ. επικοινωνίας 210 3711200). Με την υποβολή αιτήσεων όλοι οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να προσκομίσουν αίτηση, βιογραφικό σημείωμα και φωτογραφία.

Επίσης, οι υποψήφιοι μπορούν να αποστείλουν την αίτησή τους, μαζί με βιογραφικό σημείωμα και φωτογραφία, ηλεκτρονικά, στο [email protected] εντός της δεδομένης προθεσμίας.

Σε περίπτωση ηλεκτρονικής αποστολής της αίτησης συμμετοχής, οι υποψήφιοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το γραφείο της Διεύθυνσης Μπαλέτου (210 3615121), προκειμένου να επιβεβαιώσουν την εμπρόθεσμη και έγκυρη υποβολή της αίτησής τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν τη σχετική αίτηση υποψηφιότητας από το Πρωτόκολλο της ΕΛΣ ή ηλεκτρονικά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News