default-image

Πού έπεσαν οι πρώτες νιφάδες χιονιού, ο καιρός στην Κρήτη

Ελλάδα
Πού έπεσαν οι πρώτες νιφάδες χιονιού, ο καιρός στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χειμωνιάτικο το σκηνικό στη Βόρεια Ελλάδα πλέον, με το κρύο να είναι τσουχτερό στη Μακεδονία και τα πρώτα χιόνια να κάνουν την εμφάνιση τους και στα αστικά κέντρα, χωρίς σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία να έχουν δημιουργηθεί προβλήματα.

Οι πρώτες νιφάδες έπεσαν στα ορεινά της Θεσσαλονίκης, στον Χορτιάτη. Νωρίτερα, χιόνισε σε Κοζάνη, Φλώρινα και Πτολεμαϊδα.

Η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη αυτή την ώρα είναι 7 βαθμοί Κελσίου, στο Κιλκίς και στο Νευροκόπι 3, στην Πτολεμαϊδα και στο Αμύνταιο 2, -3 στον Λαϊλιά Σερρών και -5 στο Καϊμακτσαλάν.

Ο καιρός στην Κρήτη

Απότομη πτώση θερμοκρασίας και ασθενείς βροχοπτώσεις στην Κρήτη όπου άλλαξε το σκηνικό του καιρού και «μύρισε» επιτέλους  φθινόπωρο ακόμα και στο... τέλος Νοέμβρη

Σύμφωνα με το meteo.gr:

Για την Τετάρτη 16/11 αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία στους 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός παραμένει αμετάβλητος, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Βροχή στα Χανιά

Βροχή προβλέπεται για τα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 17 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

 Για την Τετάρτη 16/11 ασθενής βροχόπτωση, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 15 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία στους 12 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Συννεφιά και βροχή στο Ρέθυμνο

Για την Τετάρτη 16/11, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αρκετές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Άνεμοι και βροχή στον Άγ. Νικόλαο

Για την Τετάρτη 16/11, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους ως 3 μποφόρ.

Με πληροφορίες απο enikos

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News