Ειδήσεις

Πως εξελίσσεται η κατάσταση του Θάνου Πλεύρη

Μάχη για τη ζωή του, για τρίτη ημέρα, δίνει ο πρώην Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ., Θάνος Πλεύρης, του οποίου η κατάσταση εκτιμάται να είναι σταθερά κρίσιμη, αλλά ο Βουλευτής φαίνεται να έχει ελπιδοφόρα για την υγεία του, πορεία.  

Σταθερά κρίσιμη παραμένει για τρίτο 24ωρο η κατάσταση της υγείας του πρώην βουλευτή κ. Αθανασίου Πλεύρη.

Ο 39χρονος δικηγόρος νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη από το πρωί της περασμένης Κυριακής στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών όπου εισήχθη «με εικόνα σήψης», σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε το απόγευμα της Δευτέρας.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΙ "ΕΣΤΕΙΛΕ" ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ;

Σύμφωνα με το protothema.gr, στο νέο ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε το απόγευμα της Τρίτης, η εικόνα που μεταφέρεται από τους θεράποντες ιατρούς του δεν διαφοροποιείται σημαντικά.

Ειδικότερα, αναφέρεται:  «Ο κ. Αθανάσιος Πλεύρης παραμένει νοσηλευόμενος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη. Η κατάσταση του είναι σταθερή αλλά εξακολουθεί να εκτιμάται ως ιδιαίτερα κρίσιμη».

Μια ελάχιστη χαραμάδα αισιοδοξίας αρχίζει να ανοίγει την Τρίτη, με δεδομένο πως η ιδιαιτέρως βεβαρημένη κατάσταση του δεν παρουσιάζει επιδείνωση.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ Ο ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

Η μάχη με τον χρόνο βεβαίως συνεχίζεται σκληρή για τον 39χρονο, καθώς κάθε λεπτό που περνά χωρίς να επιβαρύνεται περαιτέρω προσδίδει ίσως κάποια δύναμη στον οργανισμό του.

Η ηλικία του και η καλή υγεία του πριν το ατυχές συμβάν είναι τα δυο βασικά του «όπλα» σε αυτή τη μάχη με το μικρόβιο, ενώ σημαντικό ρόλο έχουν και τα δυνατά αντιβιοτικά κοκτέιλ που του χορηγούνται.

Σχόλια