default-image

Πώς "πήγε" η επέμβαση για τον ηλεκτρολόγο μετά την πτώση

Κρήτη
Πώς "πήγε" η επέμβαση για τον ηλεκτρολόγο μετά την πτώση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώθηκε η επέμβαση στην οποία και υποβλήθηκε σήμερα Τρίτη, στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου, ο 39χρονος ηλεκτρολόγος που πριν από μερικές ημέρες έπεσε στο κενό από ταράτσα πυρηνελαιουργείου όπου εργαζόταν στη Γαρίπα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το χειρουργείο στη λεκάνη και το μηρό πήγε αρκετά καλά και πλέον ο ηλεκτρολόγος αναρρώνει στην ορθοπεδική κλινική του ΠΑΓΝΗ έχοντας δείξει ήδη σε όλους ότι αγαπάει τη ζωή και για τον λόγο αυτό δεν σταματάει τα πειράγματα και τις πλάκες .

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ  Ο ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ

Μάλιστα ακόμη και λίγο πριν την επέμβαση, το χιούμορ του ήταν αστείρευτο, γεγονός που σκόρπισε χαμόγελα στο προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Ο θάλαμος στον οποίο νοσηλεύεται καθημερινά κατακλύζεται από φίλους και γνωστούς που εύχονται σύντομα η περιπέτεια που βίωσε,  να ανήκει στο παρελθόν. Και φαίνεται ότι αποδείχθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του αφού έπεσε από ταράτσα, αλλά γλίτωσε τα χειρότερα.

>> ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΑΡΑΤΣΑ

Τι είπε ο ηλεκτρολόγος για την πτώση και το τραύμα στο ισχίο

Σύμφωνα με το περιβάλλον του 39χρονου Κώστα και από τα όσα περιέγραψε στους δικούς του, πάτησε στην ταράτσα για να κάνει τις εργασίες αλλά χωρίς να καταλάβει πως συνέβη, τμήμα πλαστικού που κάλυπτε το σημείο υποχώρησε και ο ίδιος βρέθηκε στο κενό. Ο 39χρονος έπεσε με τα πόδια στο έδαφος -και ευτυχώς όχι με το κεφάλι- γεγονός που ίσως απεδείχθη σωτήριο. Μάλιστα τις πρώτες ώρες του ατυχήματος, ήταν υπό την επήρεια σοκ.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Στέλιο Βοργιά που είχε επισκεφθεί μαζί με στελέχη της Επιθεώρησης Εργασίας τον τραυματία και μίλησε στο neakriti.gr «από ότι ενημερωθήκαμε η ζωή του δεν κινδυνεύει αλλά έχει τραυματιστεί στο ισχίο. Απ'ότι μας είπε έκανε εργασίες συντήρησης στο πυρηνελαιουργείο όταν έπεσε από την ταράτσα».

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη Φιλία Σαριδάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News