default-image

Στην Κρήτη ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Κρήτη
Στην Κρήτη ο Δημήτρης Κουτσούμπας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Κρήτη θα βρίσκεται το τριήμερο 18 με 20 Νοεμβρίου ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο ηγέτης του Κομμουνιστικού Κόμματος θα επισκεφθεί το νησί μας, στο πλαίσιο περιοδείας που θα πραγματοποιήσει στους νομούς Ηρακλείου, Χανίων και Ρεθύμνου.

Η επίσκεψη του κ. Κουτσούμπα θα ξεκινήσει από τα Χανιά, όπου την Παρασκευή, ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει ομιλία σε πολιτική συγκέντρωση που θα λάβει χώρα στο κέντρο «Ευτυχία Palace», στο Κολυμπάρι Χανίων, στις 8:30 το βράδυ.

Δεύτερος σταθμός της τριήμερης περιοδείας του Δημήτρη Κουτσούμπα θα είναι τα Ανώγεια. Ο Γενικός Γραμματέας θα βρίσκεται στις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου στο ιστορικό χωριό όπου θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους φορέων, αλλά και κατοίκους της περιοχής.

Στη συνέχεια, ο κ. Κουτσούμπας θα κατηφορίσει προς το Ρέθυμνο, όπου στις 8:00 το βράδυ θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση που θα φιλοξενηθεί στο κέντρο «Άστρο».

Τέλος, την Κυριακή ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα βρεθεί στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο Γάζι. Συγκεκριμένα, στη 1:00 το μεσημέρι ο επικεφαλής του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει ομιλία στο κέντρο «Άνοδος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News