Ειδήσεις

Κρήτες καλλιτέχνες, πρεμιέρα την Τετάρτη στην ΚΡΗΤΗ TV

Με ένα νέο διευρυμένο κύκλο εκπομπών, η σειρά «ΚΡΗΤΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ» έρχεται να παρουσιάσει κυρίως νέους αλλά και γνωστούς καταξιωμένους λυράρηδες, λαουτιέρηδες, μαντολινιέρηδες και τραγουδιστές που μας ταξιδεύουν.

Με ένα νέο διευρυμένο κύκλο εκπομπών, η σειρά «ΚΡΗΤΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ» έρχεται να παρουσιάσει κυρίως νέους αλλά και γνωστούς καταξιωμένους λυράρηδες, λαουτιέρηδες, μαντολινιέρηδες και τραγουδιστές που μας ταξιδεύουν σε μονοπάτια και τόπους που μόνο η Κρητική μας μουσική μπορεί να μας οδηγήσει.

Επίσης παρουσιάζει χορευτικά συγκροτήματα που με σεβασμό στα παραδοσιακά ζάλα χορεύουν τους λεβέντικους κρητικούς χορούς.


Η Κρήτη κρύβει ένα μοναδικό θησαυρό μέσα στη μουσικοχορευτική της παράδοση και οι καλλιτέχνες στον τέταρτο κύκλο εκπομπών τον αναδεικνύουν με το πιο εκφραστικό τρόπο.


Οι Κρήτες και τα μουσικά σχήματα τους βάζουν την σφραγίδα τους στην ΚΡΗΤΗ TV και μας χαρίζουν ένα τηλεοπτικό φεστιβάλ κρητικής μουσικής!

Στην πρεμιέρα της εκπομπής φιλοξενούμε τον Δημήτρη Βερεράκη. Παρά το νεαρό της ηλικίας του ο Δημήτρης είναι ένας πολύ γνωστός και καταξιωμένος καλλιτέχνης με πλούσια δισκογραφία και με εντυπωσιακές συμμετοχές σε πλήθος εκδηλώσεων.

Η καταγωγή του είναι από ένα χωριό με μεγάλη μουσική παράδοση,  τον Κρουσώνα από όπου ήρθαν και οι χορευτές του πολιτιστικού συλλόγου και χορεύουν στα βήματα του τόπου τους.

Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου στις 10 το βράδυ στις 22:00 ο Δημήτρης Βερεράκης στην εκπομπή ΚΡΗΤΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ στην ΚΡΗΤΗ ΤV.

Σχόλια