default-image

"Μύρισε" φθινόπωρο με βροχή και συννεφιά

Κρήτη
"Μύρισε" φθινόπωρο με βροχή και συννεφιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απότομη πτώση θερμοκρασίας και ασθενείς βροχοπτώσεις την Τρίτη στην Κρήτη όπου άλλαξε το σκηνικό του καιρού. «Μύρισε» φθινόπωρο ακόμα και στο... τέλος Νοέμβρη καθώς οι υψηλές θερμοκρασίες των προηγούμενων ημερών θύμιζαν περισσότερο καλοκαίρι με επισκέψεις στις παραλίες και εξορμήσεις .

Σύμφωνα με το meteo.gr:

Ασθενής βροχή σήμερα στο Ηράκλειο με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 16 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για την Τετάρτη 16/11 αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία στους 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός παραμένει αμετάβλητος, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Βροχή στα Χανιά

Βροχή προβλέπεται για τα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 17 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

 Για την Τετάρτη 16/11 ασθενής βροχόπτωση, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 15 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία στους 12 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Συννεφιά και βροχή στο Ρέθυμνο

Βροχερός ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία στους 16 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για την Τετάρτη 16/11, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αρκετές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Άνεμοι και βροχή στον Άγ. Νικόλαο

Βροχερός ο καιρός στον Άγιο Νικόλαο σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 18 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που μπορεί να ενταθούν αρκετά.

Για την Τετάρτη 16/11, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους ως 3 μποφόρ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News