default-image

Με πόνο ψυχής αποχαιρέτησαν την 45χρονη μητέρα

Κρήτη
Με πόνο ψυχής αποχαιρέτησαν την 45χρονη μητέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανείπωτος πόνος και οδύνη για τη 45χρονη μητέρα η οποία έχασε τη ζωή της τη Δευτέρα σε τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό στο ύψος των Λιμνών όταν το φορτηγάκι στο οποίο επέβαινε με το σύζυγό της συγκρούστηκε με λεωφορείο. Φίλοι και συγγενείς το μεσημέρι είπαν το τελευταίο αντίο στην 45χρονη  στην εκκλησία του Αγίου Στεφάνου στον Ξηροπόταμο.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι μέσα σε λίγα κλάσματα δευτερολέπτου συνέβησαν όλα κι ότι παρά τη μάχη που έδωσε η άτυχη γυναίκα δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Ο σύζυγός της τραυματίστηκε αλλά βρίσκεται εκτός κινδύνου.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΦΟΝΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ- ΝΕΚΡΗ 45ΧΡΟΝΗ

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι της Δευτέρας, επί της εθνικής οδού Ηρακλείου- Αγίου Νικολάου στο ύψος των Λιμνών.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, λεωφορείο συγκρούστηκε με μικρό φορτηγάκι, με αποτέλεσμα αρχικά τον σοβαρό τραυματισμό δυο ατόμων, του οδηγού και της συνοδηγού του μικρότερου οχήματος. Λίγο αργότερα παρά τις προσπάθειες των γιατρών η 45χρονη εξέπνευσε στο ΤΕΠ του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου.

Συλλυπητήρια και από τον όμιλο της ΚΡΗΤΗ TV στην οικογένεια της 45χρονης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News