Ειδήσεις

Βαριές ύβρεις και ένταση για τη "μαύρη χήρα"

Με ύβρεις και τις αντιδράσεις πολιτών οδηγήθηκε το πρωί Τρίτης στα δικαστήρια η "μαύρη χήρα. Αρνείται ότι σκότωσε τον άντρα της.

Υπο τις ύβρεις και τις αντιδράσεις συγκεντρωμένων πολιτών οδηγήθηκε το πρωί Τρίτης στο Δικαστικό Μέγαρο Τρίπολης, το κατώφλι του οποίου πέρασε η 38χρονη που έχει ονομαστεί και "μαύρη χήρα", η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία του 42χρονου συζύγου της, Θανάση Λάμπρου.

Απίστευτες σκηνές εικόνες εκτυλίχθηκαν όταν η μικρή κόρη του ζεύγους, την οποία είχαν φέρει στο δικαστήριο οι συγγενείς του θύματος, ξέσπασε σε φωνές και λυγμούς καθώς αντιμετώπισε τις αλληλοκατηγορίες μεταξύ των δύο οικογενειών, πρωτοφανή ένταση και βαριές ύβρεις. Το μικρό κορίτσι δεν άντεξε την ένταση και έτρεξε να ξεφύγει.

Οι συγγενείς του κατηγορουμένου σύμφωνα με το arcadiaportal.gr επιτέθηκαν με ύβρεις εναντίον της μητέρας της κατηγορουμένης, λέγοντας φράσεις όπως «το παιδί μας το τρώνε τα σκουλήκια», ενώ εκείνη απάντησε «να πάτε να πνιγείτε».

Η 38χρονη κατηγορείται ότι σκότωσε με δύο σφαίρες, σε κεφάλι και κοιλιά, τον άτυχο ναυτικό με τον οποίο έχει μια κόρη, σε σπίτι φίλου τους, στην Κοιλάδα Ερμιονίδας στην Αργολίδα, στις 8 Δεκεμβρίου 2014.

"Δεν τον σκότωσα εγώ"

«Δεν τον σκότωσα εγώ! Δεν είχα κίνητρο. Θα αποδειχθεί η αθωότητά μου», υποστηρίζει η 38χρονη, εμμένοντας στην αρχική της θέση, ενώ πριν από περίπου έξι μήνες, προσπάθησε να ανατρέψει το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, το οποίο την παραπέμπει σε δίκη.

«Ουδέποτε ομολόγησα τον φόνο» επιμένει, ακυρώνοντας για ακόμα μία φορά την αρχική ομολογία της, τον Ιούλιο του 2015, ομολογία για την οποία ισχυρίζεται ότι αποσπάστηκε κάτω από έντονες πιέσεις από τους αστυνομικούς και έπειτα από εξαντλητική ανάκριση. Τότε, και αφού εμφανιζόταν στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», εκλιπαρώντας όσους γνώριζαν κάτι να μιλήσουν, για να αποκαλυφθεί ο φονιάς, φέρεται ότι είχε ομολογήσει ενώπιον των ανδρών της Ασφαλείας Ναυπλίου, που σύμφωνα με την ίδια, την ανέκριναν επί 21 ώρες: «Ναι, εγώ το έκανα. Τελειώνετε τώρα, ρε παιδιά, χαράζει. Αφήστε με να φύγω, να απολαύσω αυτήν την υπέροχη μέρα» λέγεται ότι είχε πει.

Η 38χρονη  είχε καταθέσει μήνυση εναντίον δύο αστυνομικών της Ασφάλειας Ναυπλίου και κατά παντός υπευθύνου, ισχυριζόμενη ότι απέσπασαν την ομολογία της εν μέσω βασανιστηρίων.

Μάλιστα, υπήρχε η πληροφορία ότι η Αγγελική Νικολούλη θα ερχόταν να καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας για την πολύκροτη υπόθεση, αφού είχε ασχοληθεί επισταμένως με το θέμα στην εκπομπή της «Φως στο τούνελ»

Σχόλια