Ειδήσεις

Τράκαραν 19χρονη, "τούμπαρε" το ΙΧ και την εγκατέλειψαν

Μια απίστευτη περιπέτεια βίωσε μια 19χρονη στο Ηράκλειο όταν άγνωστος την τράκαρε, το αυτοκίνητο τούμπαρε ,ο οδηγός την εγκατέλειψε σοκαρισμένη και εξαφανίστηκε!

Μια απίστευτη  περιπέτεια βίωσε  μια 19χρονη στο Ηράκλειο . Άγνωστος την τράκαρε, το αυτοκίνητο τούμπαρε  αλλά ο οδηγός χωρίς να ενδιαφερθεί για το τι έγινε, την εγκατέλειψε σοκαρισμένη και εξαφανίστηκε!

Το αυτοκίνητο που είδαν άφωνοι οι διερχόμενοι οδηγοί ντεραπαρισμένο, δεν ανετράπη επειδή η  19χρονη απλά έχασε τον έλεγχο αλλά γιατί σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο που βρισκόταν πίσω της την τράκαρε και εξαφανίστηκε!

Την τράκαρε και την εγκατέλειψε

Η νεαρή οδηγός κινείτο από Βούτες προς Ηράκλειο όταν αισθάνθηκε ένα δυνατό τράνταγμα και έχασε τον έλεγχο του τιμονιού. Άγνωστος οδηγός την τράκαρε στην πίσω αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να κάνει στροφές στο δρόμο και να ακινητοποιηθεί ανάποδα στο οδότρωμα καθώς ανετράπη.

Μάλιστα είχε μόλις βρέξει και ο δρόμος ήταν ιδιαίτερα ολισθηρός.

Σοκαρισμένη η 19χρονη

Η νεαρή κοπέλα βγήκε χωρίς να έχει τραύματα από το αυτοκίνητο αλλά εμφανώς σοκαρισμένη αφού στάθηκε πολύ τυχερή και θα μπορούσε να έχει τραυματιστεί σοβαρά.Μάλιστα αναζητείτο το αυτοκίνητο που την τράκαρε και εξαφανίστηκε  ενώ εξετάζεται και το οπτικό υλικό που κατέγραψαν κάμερες σπιτιών και επιχειρήσεων της περιοχής.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΠΑΡΑΣΥΡΣΗ ΠΕΖΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο ωστόσο η 19χρονη φάινεται ότι είχε μόνο ελαφρά τραύματα και βρίσκεται σε καλή κατάσταση .

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη

Φωτογραφία αρχείου

Σχόλια