Ειδήσεις

Στο χειρουργείο o ηλεκτρολόγος που έπεσε στο κενό

Σε επέμβαση υποβάλλεται εκτός απροόπτου ο 39χρονος ηλεκτρολόγος ο οποίος έπεσε από την ταράτσα. Αντιμετωπίζει με δύναμη τα τραύματά του.

Με δύναμη αντιμετωπίζει την περιπέτεια υγείας ο 39χρονος ηλεκτρολόγος ο οποίος έπεσε την Τετάρτη στο κενό από την ταράτσα πυρηνελαιουργείου όπου εργαζόταν στη Γαρίπα. Ο τραυματίας έχει εκπλήξει ακόμα και τους δικούς του ανθρώπους αφού παρά τον πόνο λόγο των τραυμάτων,  προσπαθεί να ξεπεράσει τον απροσδόκητο τραυματισμό του με αισιοδοξία .

Ο θάλαμος στον οποίο νοσηλεύεται καθημερινά κατακλύζεται από φίλους και γνωστούς που εύχονται σύντομα η περιπέτεια που βίωσε να ανήκει στο παρελθόν. Και φάινεται ότι αποδείχθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του αφού έπεσε από ταράτσα, αλλά γλίτωσε τα χειρότερα.

Στο χειρουργείο

Ο τραυματίας δεν νοσηλεύεται στη εντατική αλλά την Ορθοπεδική κλινική του ΠΑΓΝΗ με τραύμα στο ισχίο ,ενώ εκτός απροόπτου υποβάλλεται σήμερα Τρίτη σε επέμβαση.

>> ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΑΡΑΤΣΑ

Τι είπε ο ηλεκτρολόγος

Σύμφωνα με το περιβάλλον του 39χρονου Κώστα  και από τα όσα περιέγραψε στους δικούς του, πάτησε στην ταράτσα για να κάνει τις εργασίες αλλά χωρίς να καταλάβει πως συνέβη, τμήμα πλαστικού που κάλυπτε το σημείο υποχώρησε και ο ίδιος βρέθηκε στο κενό. Ο 39χρονος έπεσε με τα πόδια στο έδαφος -και ευτυχώς όχι με το κεφάλι- γεγονός που ίσως απεδείχθη σωτήριο. Μάλιστα τις πρώτες ώρες του ατυχήματος, ήταν υπό την επήρεια σοκ.

Τραυματίστηκε σατο ισχίο

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Στέλιο Βοργιά που είχε επισκεφθεί μαζί με στελέχη της Επιθεώρησης Εργασίας τον τραυματία και μίλησε στο neakriti.gr «από ότι ενημερωθήκαμε η ζωή του δεν κινδυνεύει αλλά έχει τραυματιστεί στο ισχίο. Απ'ότι μας είπε έκανε εργασίες συντήρησης στο πυρηνελαιουργείο όταν έπεσε από την ταράτσα».

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη

Σχόλια