Ειδήσεις

Θέλουν συνεργείο άμεσης δράσης στα σχολεία

Σχολικά κτίρια που χρήζουν συντήρησης και αντισεισμικής θωράκισης, σοβάδες και υδρορροές που πέφτουν, προβλήματα σε βρύσες και καζανάκια καθώς και τα ανύπαρκτα αλεξικέραυνα λόγω κλοπών σε σχολεία, τα ζητήματα που έθεσαν αγανακτισμένοι γονείς και οικοδόμοι στη διάρκεια σύσκεψης στη Λότζια με τον αντιδήμαρχο Γιώργο Βλαχάκη.

Για τα καυτά ζητήματα της σχολικής στέγης και ασφάλειας των σχολείων, Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών του δήμου και Συνδικάτο Οικοδόμων έκαναν σαφές ότι δεν υπάρχει άλλος χρόνος, με φόντο τις καθυστερήσεις και τη γραφειοκρατία.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΤΕΓΗ

Συνεργείο άμεσης δράσης

Mάλιστα ο Μιχάλης Κασσαπάκης κατέθεσε πρόταση για τη σύσταση συνεργείου άμεσης δράσης για την άμεση κάλυψη των αναγκών στα σχολεία, θέμα που βλέπει με θετικό μάτι η Λότζια.

Τις επόμενες μέρες θα επιδιωχθεί εκ νέου συνάντηση με τον δήμαρχο Ηρακλείου προκειμένου να δρομολογηθούν λύσεις για την αντισεισμική θωράκιση σχολείων καθώς και για την εξασφάλιση των απαραίτητων κονδυλίων, έργα που θα δώσουν ανάσα και στον οικονομικό κλάδο ο οποίος πλήττεται από την κρίση.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Μακάκη

Σχόλια