default-image

Έτοιμος να επιστρέψει στη Λίβερπουλ ο Τζέραρντ

Ποδόσφαιρο
Έτοιμος να επιστρέψει στη Λίβερπουλ ο Τζέραρντ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έτοιμος να επιστρέψει στην Αγγλία  και την αγαπημένη του Λίβερπουλ είναι ο Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος με μία φωτογραφία που ανάρτησε στο instagram αποχαιρέτισε το Λος Άντζελες.

«Ιδιαίτερο μέρος, απίθανη θέα. Θα μου λείψεις Λος Άντζελες», ανέφερε στη λεζάντα της φωτογραφίας αποχαιρετώντας ουσιαστικά την και τους LA Galaxy, οι οποίοι αποτέλεσαν την ποδοσφαιρική του στέγη τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο Τζέραρντ είχε ουσιαστικά προαναγγείλει την αποχώρησή του όταν πριν από περίπου τρεις εβδομάδες είχε αναρτήσει μία φωτογραφία με τη φανέλα των Galaxy και έγραφε: «Με κάνατε να αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου. Αυτή η πόλη και αυτή η ομάδα θα έχουν πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Ευχαριστώ».

Μετά τα παραπάνω οι φήμες για επιστροφή του Τζέραρντ στη Λίβερπουλ έχουν οργιάσει, ενώ ο Γιούργκεν Κλοπ σε ερώτηση των δημοσιογράφων δεν το διέψευσε. Αντίθετα, όπως είπε: «Ο Στίβεν Τζέραρντ είναι πάντα ευπρόσδεκτος στην Λίβερπουλ. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο (ευπρόσδεκτος). Οπότε, δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Όμως όλα όσα έχουμε πει μεταξύ μας, θα μείνουν έτσι. Έτσι είναι ο Στίβι, έτσι είμαι κι εγώ. Αλλά κανείς δεν θα πρέπει να ανησυχεί μην τυχόν δεν υπάρχει χώρος για τον Στίβεν Τζέραρντ. Όχι. Όλα θα πάνε καλά, 100%».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News