default-image

Συγνώμη της ΕΠΟ για το εμετικό πανό

Ποδόσφαιρο
Συγνώμη της ΕΠΟ για το εμετικό πανό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θέση πήρε η ΕΠΟ για το φασιστικό πανό που ανάρτησαν έλληνες φίλαθλοι στην αναμέτρηση  της Εθνικής μας με τη Βοσνία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με ανακοίνωσή της ζητά συγνώμη από την Ομοσπονδία της Βοσνίας και καταδικάζει τα γεγονότα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει τη μεγάλη λύπη της για την απαράδεκτη ανάρτηση πανό με φασιστικό περιεχόμενο κατά τη διάρκεια του χτεσινού αγώνα Ελλάδα-Βοσνία Ερζεγοβίνη, την οποία καταδικάζει με τον πιο απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο.

Πρόκειται για ενέργεια που προσβάλλει με τον πλέον κατάπτυστο τρόπο το ευ αγωνίζεσθαι, το αθλητικό πνεύμα του ποδοσφαίρου και την ελληνική φιλοξενία.

Αυτές οι ενέργειες περιθωριακών μειονοτήτων, δεν εκφράζουν με κανέναν τρόπο τη συντριπτική πλειονότητα των υγιών Ελλήνων φιλάθλων.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αισθάνεται την υποχρέωση να ζητήσει συγνώμη, εκ μέρους των ελάχιστων εκείνων που συμμετείχαν στη μισαλλόδοξη αυτή ενέργεια, από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βοσνίας Ερζεγοβίνης και τον φίλο λαό της χώρας αυτής.

Σημειώστε ότι επιστολή με ανάλογο περιεχόμενο εστάλη ήδη από την ΕΠΟ προς την Π.Ο. Βοσνίας Ερζεγοβίνης".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News