default-image

Κρήτη: Πανικός από φωτιά που "απείλησε" ξενοδοχείο

Χανιά
Κρήτη: Πανικός από φωτιά που "απείλησε" ξενοδοχείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η φωτιά που ξέσπασε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο σε απόσταση αναπνοής από είσοδο ξενοδοχείου, ξημερώματα Δευτέρας, σήμανε συναγερμό στην πυροσβεστική καθώς ο πύρινος εφιάλτης όχι μόνο δεν επικεντρώθηκε στο αυτοκίνητο από όπου και εκδηλώθηκε αρχικά,  αλλά έγλειψε κιόλας την είσοδο της ξενοδοχειακής μονάδας .

Συγκεκριμένα το περιστατικό σημειώθηκε στις 4 το πρωί της Δευτέρας επί των οδών Ελ.Βενιζέλου και 8ης Δεκεμβρίου στα Χανιά. Γρήγορα επεκτάθηκε σε αυτοκίνητο που βρίσκονταν παρακείμενα του ήδη φλεγόμενου οχήματος ενώ η αναστάτωση ήταν ακόμη μεγαλύτερη όταν η φωτιά απείλησε το ξενοδοχείο της συγκεκριμένης περιοχής.

Μάλιστα η φωτιά στο πέρασμα της έσπασε τις τζαμαρίες του κτιρίου ,προκαλώντας ταραχή και πανικό σε όλους όσοι βρίσκονταν μέσα σε αυτό.

Στο σημείο άμεσα η πυροσβεστική που τελικά κατάφερε να μην επεκταθεί η φωτιά μέσα στο ξενοδοχείο ωστόσο υπήρξε μεγάλη αναστάτωση στην ευρύτερη περιοχή που είχε καλυφθεί από καπνούς και μυρωδιές καμένου.

Μετά από μία ώρα ωστόσο, επιτεύχθηκε η κατάσβεση με το Ι.Χ στο οποίο και εκδηλώθηκε να έχει καταστραφεί ολοσχερώς, το δεύτερο όχημα να έχει υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές ενώ στο ξενοδοχείο καταστράφηκε η πρόσοψη του με τις σπασμένες τζαμαρίες και τη καμένη είσοδο να συνθέτουν ένα σκηνικό φόβους σε εργαζόμενους και ένοικους .  

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ανθρώπων που βρέθηκαν εκεί, ακούστηκε θόρυβος τη στιγμή πρόκλησης της φωτιάς με το ανακριτικό της πυροσβεστικής να έχει αναλάβει την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης .

Ενώ ευτυχές και το γεγονός ότι εκείνη ακριβώς τη στιγμή δεν περνούσε από το σημείο περαστικός ή κάποιος που να μπαίνει ή να βγαίνει από το ξενοδοχείο.

Ρεπορτάζ :Βάλια Μπούη

φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News