Ειδήσεις

Πρόσληψη γιατρών στις ΜΕΘ με συνέντευξη

Στην προκήρυξη 98 θέσεων ειδικευμένων ιατρών για εξειδίκευση στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας των νοσοκομείων της χώρας προχώρησε την Πέμπτη το υπουργείο Υγείας.

Στην προκήρυξη 98 θέσεων ειδικευμένων ιατρών για εξειδίκευση στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας των νοσοκομείων της χώρας προχώρησε την Πέμπτη το υπουργείο Υγείας. Από τις 98 προς κάλυψη θέσεις, οι 8 αφορούν στην Κρήτη (4 ΠΑΓΝΗ, 2 Βενιζέλειο, 1 Νοσοκομείο Χανίων και 1 Νοσοκομείο Ρεθύμνου).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους από τις 16 Νοεμβρίου έως τις 5 Δεκεμβρίου 2016, ενώ η διαδικασία περιλαμβάνει και προφορική συνέντευξη.

 Υποψήφιοι για κατάληψη θέσης προς εξειδίκευση μπορούν να είναι γιατροί των ειδικοτήτων:

α) Παθολογίας, Καρδιολογίας, Πνευμονολογίας  -  Φυματιολογίας, Χειρουργικής, Αναισθησιολογίας και Νεφρολογίας για τις θέσεις των Μ.Ε.Θ,

β) Παιδιατρικής και Χειρουργικής Παίδων για τις θέσεις των Μ.Ε.Θ. Παίδων καθώς και Καρδιολογίας, Πνευμονολογίας  -  Φυματιολογίας και Αναισθησιολογίας εφόσον οι υποψήφιοι έχουν εργαστεί μετά τη λήψη της ειδικότητας για χρονικό διάστημα 18 μηνών σε Παιδιατρικό Νοσοκομείο και

γ) Παιδιατρικής για τις μονάδες εντατικής νεογνών.

Η αίτηση  -  δήλωση με όλα τα δικαιολογητικά υποβάλλεται στη Διεύθυνση Ανθρωπίνων Πόρων του Υπουργείου Υγείας ως τις 5 Δεκεμβρίου. Για τις αιτήσεις που αποστέλονται ταχυδρομικά ή με κούριερ, η ημερομηνία υποβολής προκύπτει είτε από τη σφραγίδα του ταχυδρομείου είτε από το αποδεικτικό παράδοσης στην εταιρεία ταχυμεταφοράς.  

Η επιλογή των ιατρών θα γίνει μετά από προφορική συνέντευξη, η οποία για τις θέσεις της 7ης  ΔΥΠΕ Κρήτης, θα λάβει χώρα την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 9 το πρωί, στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας (Αίθουσα Τελετών-Ισόγειο).

Ρεπορτάζ: Ελένη Σταυρουλάκη

Σχόλια