Ειδήσεις

Δραματική ανακοίνωση: Tέλος η βοήθεια στα αδέσποτα

Στα όρια της χρεωκοπίας βρίσκεται φιλοζωικός σύλλογος ο οποίος με μια δραματική ανάρτηση ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί πλέον να προσφέρει βοήθεια στα αδέσποτα.

Στα όρια της χρεωκοπίας βρίσκεται φιλοζωικός σύλλογος ο οποίος με μια δραματική ανάρτηση ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί πλέον να προσφέρει βοήθεια στα αδέσποτα αλλά ούτε να βοηθήσει με οποιονδήποτε άλλο τρόπο μέχρι τα τακτοποιηθούν τα χρέη. Αυτό σε μια περίοδο που τα αδέσποτα πολλαπλασιάζονται και κάθε πολιτική από πλευράς δήμων δεν έχει αποδώσει αρκετά.

Σύμφωνα με την ανάρτηση:

«Με πολύ θλίψη σας ανακοινώνουμε ότι το Σωματείο Ζωόφιλη Δράση έχει χρεωθεί με πάρα πολλά χρήματα σε κτηνιάτρους, σε φάρμακα, σε τροφές κλπ. γι' αυτό μέχρι να τακτοποιηθούν τα χρέη του σωματείου μας και να εξοφληθούν όλοι οι πιστωτές μας αδυνατούμε να εξυπηρετήσουμε οποιοδήποτε περιστατικό.

Παρακαλούμε όπως απευθύνεστε όλοι στον οικείο δήμο του ζώου και όχι στο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου, πιεζόμαστε πάρα πολύ ψυχολογικά όταν δεν μπορούμε να βοηθήσουμε.

Οι γιορτές υιοθεσίας που με μεγάλη αγάπη γινόταν από τα μέλη μας προκειμένου κουταβάκια αλλά και μεγαλύτερα ζωάκια να βρουν οικογένειες αναβάλλονται επ' αόριστον.

Ζητούμε συγνώμη και ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Σχόλια