default-image

Ξεκινά προπονήσεις με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ ο Μπολτ

Σπορ
Ξεκινά προπονήσεις με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ ο Μπολτ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιουσέιν Μπολτ  φαίνεται ότι το πήρε απόφαση: Θα εγκαταλείψει το στίβο για να αφοσιωθεί στη δεύτερη μεγάλη του αγάπη το ποδόσφαιρο.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στο ΕSPN θα κάνει την τελευταία του κούρσα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου και στη συνέχεια θα ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα με τα χρώματα της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο Μπολτ είπε ότι είναι σε επαφές με την ομάδα του Ντόρτμουντ και ότι θα κάνει δύο φορές την εβδομάδα προπόνηση με τον προπονητή,  Τόμας Τούχελ. Επισήμανε, ωστόσο, ότι για τον ίδιο το μεγάλο του όνειρο είναι να παίξει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Για μένα το να παίξω στην Μάτσεστερ Γιουνάιντεντ, θα είναι ένα όνειρο που θα γινόταν πραγματικότητα. Θα ήταν επικό», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ αναφέρθηκε αστειευόμενος στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Ζοσέ Μουρίνιο στο Ολντ Τράφορντ. «Δεν μου έχει κάνει τηλέφωνο ακόμη, αλλά ξέρει ότι πλησιάζει. Νομίζω περιμένει μετά τους Ολυμπιακούς», είχε δηλώσει ο Μπολτ, προσθέτοντας για την επιλογή του Μουρίνιο: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Νομίζω ότι ήταν καλή η επιλογή του. Ο Μουρίνιο είναι νικητής. Πραγματικά το πιστεύω. Δουλεύει σκληρά για να κατακτά τίτλους και αυτό ακριβώς χρειαζόταν η Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ αυτή τη στιγμή. Χτίζει μία ομάδα και ανυπομονώ να δω μεγάλους παίκτες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News