default-image

Δωρεάν λιχουδιές όλο το Νοέμβριο! (video)

Κρήτη
Δωρεάν λιχουδιές όλο το Νοέμβριο! (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαχταριστές δημιουργίες, που ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, μπορούν να απολαύσουν οι πελάτες των σούπερ-μάρκετ "Χαλκιαδάκης" από τους σπουδαστές της Kappa Studies της οικογένειας Καλαθάκη, για όλο το μήνα Νοέμβριο. Πρόκειται για μια επιχειρηματική σύμπραξη, που ήδη έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, με τις ημερίδες μαγειρικής και γευσιγνωσίας να πραγματοποιούνται στα πλαίσια του μήνα κρεοπωλείων για τη "Χαλκιαδάκης Α.Ε."

Με σύνθημα "η ισχύς εν τη ενώσει", οι δύο επιχειρηματίες ενώνουν δυνάμεις και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Video Platform Video Management Video Solutions Video Player

Επίδοξοι σεφ της Kappa Studies χρησιμοποιούν τα εκλεκτά κρέατα των κρεοπωλείων των σούπερ-μάρκετ "Χαλκιαδάκης" και προσφέρουν τις υπέροχες δημιουργίες τους σε όλους τους πελάτες που κάνουν τα ψώνια της ημέρας. Κρέας ελεγμένο, που προέρχεται κυρίως από ντόπιους παραγωγούς. Ποιότητα, εμπιστοσύνη και ασυναγώνιστες τιμές συνθέτουν το σκηνικό στα κρεοπωλεία των σούπερ-μάρκετ "Χαλκιαδάκης".

Η αρχή έγινε από το max της Αλικαρνασσού. Για όλο το μήνα Νοέμβριο, οι πελάτες θα μπορούν να απολαύσουν τις λαχταριστές δημιουργίες στα καταστήματα του Κοκκίνη Χάνι, της πλατείας Σινάνη, του Αϊ Γιάννη, της παραλιακής και της Ούλοφ Πάλμε.

«Πρόκειται για μια κοινή σύμπραξη και μια συνέργεια της οικογένειας Χαλκιαδάκη και της εταιρείας Καλαθάκη. Τα σούπερ-μάρκετ Χαλκιαδάκη προσφέρουν κρητικά, φρέσκα κρέατα και μυρωδικά της κρητικής υπαίθρου, τα οποία οι σπουδαστές μας τα παρασκευάζουν και τα προσφέρουν δωρεάν σε όλους τους πελάτες. Θα ακολουθήσουν άλλες 12-13 μέρες τέτοιων εκδηλώσεων, κατά τις οποίες περιμένουμε όλο τον κόσμο να έρθει εδώ και να γευτεί αυτές τις τόσο ωραίες λιχουδιές», είπε ο διευθυντής της Kappa Studies Γιώργος Τριανταφύλλου.

«Ο Νοέμβριος είναι ο Μήνας Κρεοπωλών και μια γιορτή για την Κρήτη. Στόχος της συνεργασίας και της εκδήλωσης αυτής είναι ο κόσμος να γευτεί το ντόπιο κρέας», ανέφερε η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Kappa Studies Κατερίνα Σωχωράκη.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο

«Στα καταστήματά μας έχουμε αποφασίσει όλος αυτός ο μήνας να είναι αφιερωμένος στα κρεοπωλεία μας, έτσι ώστε μέσα από αυτές τις εκδηλώσεις ο κόσμος να έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει τα προϊόντα μας. Κάθε Παρασκευή το πρωί και Σάββατο το απόγευμα στα κρεοπωλεία μας θα γίνονται γευστικές δοκιμές με την Kappa Studies», είπε η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας της "Χαλκιαδάκης Α.Ε." Τίνα Μυλωνάκη.

«Τα σούπερ-μάρκετ "Χαλκιαδάκης" παραλαμβάνουν καθημερινά ελληνικά κρέατα, από τα οποία το 80% είναι από Κρητικούς παραγωγούς, ελεγμένα και πιστοποιημένα», τόνισε ο υπεύθυνος κρεοπωλείων στα σούπερ-μάρκετ "Χαλκιαδάκης" Βαγγέλης Μιγαδάκης.

Ρεπορτάζ: Φωτεινή Μαυροματάκη- Μαρία Αντωνογιαννάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News