default-image

Νικητές οι Μπουντούλης και Καρακατσάνη στα 10χλμ

Σπορ
Νικητές οι Μπουντούλης και Καρακατσάνη στα 10χλμ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Χρήστος Μπουντούλης ήταν ο νικητής στα 10 χιλιόμετρα του Αυθεντικού Μαραθωνίου καθώς τερμάτισε πρώτος με χρόνο 31'.48''.

Από πλευράς γυναικών πρώτη ήταν η Αναστασία Καρακατσάνη, η οποία έκανε πολύ γρήγορη κούρσα τερματίζοντας σε 35'.23''.

Στους άνδρες, ο αθλητής του Παναγιώτη Χαραμή με ένα δυνατό σπριντ στα τελευταία μέτρα κατάφερε να φτάσει πρώτος στον τερματισμό σημειώνοντας χρόνο 31.47, ενώ ακολούθησε στη 2η θέση ο Δήμος Μαγγίνας (31.48) και στην 3η ο Ιάσωνας Ιωαννίδης (31.52).

Η Αναστασία Καρακατσάνη για πέμπτη φορά στην καριέρα της κατάφερε να μπει πρώτη στο επιβλητικό Παναθηναικό Στάδιο, επικρατώντας στην κούρσα των 10χλμ. με χρόνο 35.23. ακολούθησε η Λίλι Λούικ με 36.23 και η Ελένη Λεβεντάκη με 36.35.

"Χάρηκα πάρα πολύ που τερμάτισα πρώτος φέτος, γιατί πέρσι ήμουν δεύτερος. Ήταν ένας εξαιρετικός αγώνας, είναι τιμή να τερματίζεις στο Καλλιμάρμαρο", δήλωσε ο Χρήστος Μπουντούλης, ενώ από την πλευρά της η Καρακατσάνη επεσήμανε: "Ήταν σχετικά δύσκολος αγώνας καθώς είχε συμμετοχή από αθλήτριες που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Ήθελα να κερδίσω για 5η φορά σε αυτή τη μεγάλη γιορτή. Θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς μου που είναι η οικογένεια μου και κυρίως τον προπονητή και την οικογένεια μου, που με στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News