default-image

Δεν περνά κανείς από το Ρέθυμνο

Μπάσκετ
Δεν περνά κανείς από το Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το… φρούριο του «Μ. Μερκούρη» παρέμεινε αήττητο και μετά το πέρας της 6ης αγωνιστικής της Basket League. Το Ρέθυμνο  Cretan Kings ανέβασε ταχύτητα στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε άνετα στη νίκη με 84-56 επί των Τρικάλων, τα οποία ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικά στο πρώτο ημίχρονο.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο ξεκίνημά του με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στην πρωτοπορία, ενώ το πρώτο δεκάλεπτο βρήκε μπροστά τους γηπεδούχους με το ρευστό 21-19. Το ντέρμπι συνεχίστηκε και στη 2η περίοδο με τον Τσαγκαράκη να αποτελεί την αιχμή του δόρατος για τα Τρίκαλα και τους Φιτζπάτρικ και Κράβιτς να οδηγούν το Ρέθυμνο Cretan Kings. Με ένα ξέσπασμα στο τέλος του ημιχρόνου βοήθησε τους γηπεδούχους να πάνε στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 44-39.

Η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε σημαντικά στο δεύτερο ημίχρονο. Οι παίκτες του Τόνι Κωνσταντινίδη πίεσαν στην άμυνα, κράτησαν για πέντε λεπτά άποντους τους παίκτες των Τρικάλων και με ένα σερί 10-0 βρέθηκαν να προηγούνται με 54-39. Έκτοτε οι γηπεδούχοι διατηρούσαν σταθερά μία διαφορά ασφαλείας, ενώ στην τελευταία περίοδο με οδηγό των Ζάμπας βρέθηκαν και στο +20  74-54 στο 35'.

Από εκεί και πέρα δεν υπήρχε γυρισμός για τους φιλοξενούμενους. Οι παίκτες του  Ρεθύμνου κυριαρχούσαν σε άμυνα και επίθεση και το τελικό 84-56 ήρθε φυσιολογικά.

Δείτε εδώ τα στατιστικά του παιχνιδιού

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News