default-image

Οι πολίτες σταμάτησαν να προσφέρουν

Κρήτη
Οι πολίτες σταμάτησαν να προσφέρουν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μειωμένες δραματικά εμφανίζονται το τελευταίο διάστημα μέχρι και οι προσφορές αγάπης προς τις δράσεις που ενισχύουν τις κοινωνικά και οικονομικά ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.

Το λεγόμενο περίσσευμα αγάπης που σε καιρό κρίσης στήριξε και στηρίζει οικογένειες που δεν έχουν ούτε τα απαραίτητα, φαίνεται ότι περιορίζεται, αποτυπώνοντας με τον τρόπο αυτό τη βαθιά οικονομική κρίση η οποία πλέον έχει αρχίσει να ξεδιπλώνεται και στις λιγότερο ευάλωτες μέχρι πρότινος ομάδες του πληθυσμού.

Η Διακονία Αγάπης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης με δράση ενίσχυσης σε περισσότερες από 2 χιλιάδες οικογένειες, εμφανίζει δραματική μείωσε σε προσφορές ακόμη και σε τρόφιμα, εξηγούν οι υπεύθυνοι, γεγονός που ήδη καλλιεργεί ανησυχία για την αποτελεσματικότητα ενός έργου που εφόσον δεν επιτυγχάνεται απειλεί άμεσα χιλιάδες συμπολίτες μας.

Στο περιθώριο του εορτασμού του Πολιούχου της Πόλης του Ηρακλείου του Αγίου Μηνά τα μέλη της διακονίας αγάπης έκαναν κάλεσμα στήριξης στο έργο, ζητώντας προσφορές, με τον κόσμο να προσπαθεί να ανταποκριθεί, εκφράζοντας ωστόσο την αγωνία για το αύριο.

Ρεπορτάζ: Ράνια Μωραΐτη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News