default-image

Πυρήνες της φωτιάς: θα χαλάσουμε την.. επίσκεψη Ομπάμα

Κρήτη
Πυρήνες της φωτιάς: θα χαλάσουμε την.. επίσκεψη Ομπάμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγα 24ωρα πριν την άφιξη του Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα, η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς καλεί τους αναρχικούς να κάνουν σαμποτάζ στην επίσκεψη του προέδρου των ΗΠΑ.

«Στις 15-16 Νοεμβρίου επισκέπτεται την Ελλάδα ο απερχόμενος αμερικανός πρόεδρος των ΗΠΑ Barack Obama. Η αριστερή κυβέρνηση, που μέχρι χθες διαδήλωνε κάτω από το σύνθημα «Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι», τώρα θα τον υποδεχθεί με τιμές. Η φιέστα της εξουσίας θα μετατρέψει την Αθήνα σε μία πόλη υπό στρατιωτική κατοχή, με χιλιάδες μπάτσους στους δρόμους να επιβάλλουν την ισχύ του καθεστώτος. Οι αναρχικοί, ως ο μόνος εσωτερικός εχθρός της εξουσίας, μπορούμε να γίνουμε ο καταλύτης της σύγκρουσης και να τους

χαλάσουμε τη γιορτή... Μπορούμε να τους επιστρέψουμε ελάχιστη από τη βία που

ασκούν καθημερινά πάνω μας... » επισημαίνουν τα μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς.

«Οι πολιτικοί, οι πλούσιοι, οι μεγαλοεκδότες, οι αξιωματούχοι του αστυνομικοστρατιωτικού μηχανισμού και οι δικαστές αποτελούν τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς που στέλνουν τη ζωή μας καθημερινά στο απόσπασμα. Αυτοί είναι τα κεφάλια της εξουσίας. Και τα κεφάλια δεν είναι αλεξίσφαιρα» αναφέρεται στο κείμενο που αποδίδεται σε μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς όπου εκτοξεύονται νέες απειλές.

protothema

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News