Ειδήσεις

Πυρήνες της Φωτιάς: Γιατί χτυπήσαμε την Τσατάνη

Οι Πυρήνες της Φωτιάς αποκαλύπτουν γιατί «χτύπησαν» τη σύζυγο του γνωστού Κρητικού νομικού Αντώνη Γρηγοράκη.

Σε ένα μακροσκελές κείμενο - ανακοίνωση της Συνομωσίας των Πυρήνων της Φωτιάς, αποκαλύπτουν γιατί «χτύπησαν» το σπίτι της Εισαγγελέως Γ. Τσατάνη, σύζυγο του γνωστού Κρητικού νομικού Αντώνη Γρηγοράκη. «Τη χτυπήσαμε με τρία κιλά εκρηκτικά», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΕΙΧΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗ

Στο κείμενό τους αναφέρονται στην Εύη Στατήρη, συζύγου του μέλους των Πυρήνων της Φωτιάς Γεράσιμου Τσάκαλου κατηγορώντας την εισαγγελέα Γεωργία Τσατάνη ότι «είχε κρίνει ως απαράδεκτη την αίτηση αποφυλάκισης της Εύης (που τελικά κέρδισε την ελευθερία της, μετά από απεργία πείνας)».

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους:

«Εδώ συναντάμε την εισαγγελέα Γ. Τσατάνη. Θρησκόληπτη, με στενές σχέσεις σε εκκλησιαστικούς κύκλους με "βαθιές τσέπες", η Τσατάνη είχε μεριμνήσει κι αυτή για τη διευκόλυνση-κουκούλωμα του σκανδάλου του Βατοπεδίου.

Πρόθυμη να εξυπηρετήσει την παράταξη της Ν.Δ. θάβοντας στα αζήτητα την υπόθεση του σκανδάλου των εξοπλιστικών του πρώην υπουργού Αμύνης και προέδρου της Ν.Δ. Β. Μεϊμαράκη.

Σε αντάλλαγμα των υπηρεσιών της, τόσο ο άντρας της, όσο και η κόρη της προωθήθηκαν και πολιτεύτηκαν με τη Ν.Δ... με παταγώδη όμως αποτυχία.

Συνένοχη, για τη συνέχιση του δικαστικού πραξικοπήματος της ομηρίας της Εύης Στατήρη, συζύγου του Γ. Τσάκαλου, μέλους της Σ.Π.Φ. Ένας εκβιασμός των δικαστικών αρχών εναντίον συγγενικών προσώπων των συντρόφων μας, με σκοπό τους να τους καθυποτάξουν και να τους εκδικηθούν.

Η εισαγγελέας Γ. Τσατάνη είχε κρίνει ως απαράδεκτη την αίτηση αποφυλάκισης της Εύης (που τελικά κέρδισε την ελευθερία της, μετά από απεργία πείνας). Μέλος της εγκληματικής οργάνωσης του παραδικαστικού κυκλώματος που καλύπτει τα ίχνη μεγαλοεπιχειρηματιών που ευθύνονται για την οικονομικήδικτατορία.

Με διευθυντικά στελέχη του κυκλώματος την πρώην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου (εκλεκτή και συντοπίτισσα του Χ. Αθανασίου) Ευτέρπη Κουτζαμάνη και τον πρώην προϊστάμενο εισαγγελέα Εφετών (γνωστό και ως "παναθηναϊκάκια" από τις συνομιλίες του πρώην πρωθυπουργού Α. Σαμαρά) Ισίδωρο Ντογιάκο, η Tσατάνη απέσπασε τη δικογραφία Βγενόπουλου και την απενεργοποίησε αρχειοθετώντας την.

Για αυτούς και για όλους τους λόγους του κόσμου επιλέξαμε και χτυπήσαμε τη Γεωργία Τσατάνη. Οι σύντροφοι του πυρήνα μας, που ανέλαβαν την εκτέλεση τηςεπίθεσης, αναζήτησαν και εντόπισαν την εισαγγελέα και το σπίτι της.

Επειδή έμενε σε πολυκατοικία στην οδό Ιπποκράτους 112 και υπήρχε κίνδυνος να τραυματιστούν άσχετοι άνθρωποι απ' το στόχο μας επιλέξαμε να τοποθετήσουμε εκρηκτικό μηχανισμό μέτριας ισχύος με 3kg εκρηκτικής ύλης και διπλό σύστημα χρονοκαθυστέρησης.

Γνωστοποιούμε στους ανθρώπους, που έχουν την ατυχία να είναι γείτονες δικαστικών, ότι οι δικαστές είναι στόχοι του αντάρτικου πόλης για τις βρώμικες υπηρεσίες που παρέχουν στην εξουσία. Για αυτό να τους απομονώσουν και να τους κάνουν σαφές ότι είναι δακτυλοδεικτούμενοι και ανεπιθύμητοι στη γειτονιά.

Οι σύντροφοι που τοποθέτησαν τη βόμβα, αφού επιβιβάστηκαν στο όχημα διαφυγής, πραγματοποίησαν δύο προειδοποιητικά τηλεφωνήματα και απομακρύνθηκαν από την περιοχή.»

Πηγή: protothema.gr

Σχόλια