default-image

Ο Πιτ έχει ηχητικά που «καίνε» την Τζολί ως μητέρα

Life
Ο Πιτ έχει ηχητικά που «καίνε» την Τζολί ως μητέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάνω που πιστεύαμε ότι αυτό το διαζύγιο θα κρατούσε χαμηλούς τόνους, μια νέα εξέλιξη έρχεται να ταράξει το τοπίο.

Η μάχη των δύο σούπερ σταρ, του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνας Τζολί για την επιμέλεια των παιδιών τους, πήρε μια δραματική τροπή μετά τις φήμες ότι ο Μπραντ έχει στη διάθεσή του ηχητικά που θα ντροπιάσουν την πρώην σύζυγό του.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Sun», οι ηχογραφήσεις αυτές θα μπορούσαν να τορπιλίσουν τα σχέδια της Τζολί για την πλήρη επιμέλεια των έξι παιδιών τους.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «Sun», υπάρχουν «ηχητικά ντοκουμέντα - δυναμίτης τα οποία αν βγουν προς τα έξω θα στοιχίσουν στην Ατζελίνα την επιμέλεια των παιδιών».

Πηγές κοντά στο ζευγάρι δήλωσαν ότι αν και αρχικά κανείς δεν ήθελε να παίξει βρώμικα, γιατί δεν είναι καλό για τα παιδιά, η Αντζελίνα ήταν η πρώτη που έσπασε τον κανόνα μετά τη μάχη της να δυσφημήσει όσο γίνεται περισσότερο τον Πιτ.

Ωστόσο, ο Μπραντ έχει πλέον «καθαρίσει» από τις κατηγορίες για κακοποίηση του μεγάλου γιου τους, οπότε είναι έτοιμος να κάνει τη δική του επίθεση.

«Ο Μπραντ έχει καταστήσει σαφές ότι θέλει ώριμη λύση για το θέμα των παιδιών και να σταματήσει αυτός ο βρώμικος πόλεμος» λένε άτομα του περιβάλλοντός του. Ωστόσο, φαίνεται πως είναι διατεθειμένος να ρίξει το επίπεδο, αν χρειαστεί.

Πηγή: thetoc.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News