Ειδήσεις

Κλείνουν μήνα οι εξαφανίσεις των δύο Κρητικών

Ένας μήνας σχεδόν έχει συπληρωθεί απο την εξαφάνιση των δύο αγνοούμενων στη Δυτική Κρήτης και σημάδια για την ζωή τους παραμένουν ανύπαρκτα.

Ένας μήνας σχεδόν έχει συπληρωθεί απο την εξαφάνιση των δύο αγνοούμενων στη Δυτική Κρήτη και σημάδια για την ζωή τους παραμένουν ανύπαρκτα.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες όχι μόνο επί Κρητικού εδάφους αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα με τις οικογένειες των ανθρώπων αυτών να εξακολουθούν να ζουν ώρες αγωνίας και να αναμένουν κάθε ώρα που περνάει ότι θα χτυπήσει το τηλέφωνο και θα έχουν μία ευχάριστη είδηση για τους δικούς τους ανθρώπους.

Εντύπωση ωστόσο προκαλεί στην κοινή γνώμη το γεγονός ότι και οι δύο άνθρωποι εξαφανίστηκαν την ίδια ημέρας από τα Χανιά.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Άφαντος ο Σταύρος Σαρτζετάκης

Ο Σταύρος Σαρτζετάκης είναι ένας εκ των δύο αγνοουμένων τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 14 Οκτωβρίου και αν και έχει ήδη μπει στο Silver alert εξακολουθεί να αναζητείται, από την περιοχή του Αποκόρωνα Χανίων.

Τα ίχνη του 67χρονου που πάσχει από Πάρκινσον,χάθηκαν από το Βαφέ και  η εξαφάνιση του δηλώθηκε δύο ημέρες αργότερα . Στο σήμα του Silver Alert αναφέρεται ότι την ημέρα της εξαφάνισης κρατούσε ένα σακίδιο πλάτης και δεν αποκλείεται να έχει ταξιδέψει προς τον Πειραιά και η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Αγωνία και για τον Κυριάκο Μετζιδάκη

Δεν πρόκειται όμως για τη μόνη εξαφάνιση στα Χανιά. Οι έρευνες συνεχίζονται και για τον εντοπισμό του 59χρονου Χανιώτη Κυριάκου Μετζιδάκη που εξαφανίστηκε επίσης την Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου από το σπίτι του που βρίσκεται στο κέντρο των Χανίων.

Ο 59χρονος που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, έχει ύψος 1.98 και βάρος 100 κιλά.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

Σχόλια