Ειδήσεις

Εντυπωσιακοί και ριψοκίνδυνοι ελιγμοί του F-16 (pics- videos)

Εντυπωσιακοί ελιγμοί που "έκοψαν" την ανάσα στην Κρήτη. Το F16 Block 52+ "έσχισε" τον ουρανό προσφέροντας μοναδικό θέαμα - Δείτε τις εντυωσιακές φωτογραφίες και τον πιλότο που "έκλεψε" την παράσταση.

Οι εντυπωσιακοί ελιγμοί του F16 Block 52+ έκοψαν την «ανάσα», όσων παραβρέθηκαν σήμερα στον Καράβολα. Άνθρωποι κάθε ηλικίας έδωσαν το "παρών" στην εντυπωσιακή εκδήλωση με το μοναδικό θέαμα και τους απίστευτους ελιγμούς του επισμηναγού Λουκά Θεοχαρόπουλου.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟ ΜΗΝΑ (PHOTOS)

Όσοι παρακολούθησαν το θέαμα που προσέφερε η ομάδα αεροπορικών επιδείξεων «ΖΕΥΣ», με αεροσκάφος F16 Block 52+ και χειριστή τον ιπτάμενο επισμηναγό, Λουκά Θεοχαρόπουλο, έμειναν για μια ακόμη φορά εντυπωσιασμένοι από τις ικανότητες των πιλότων της πολεμικής αεροπορίας μας.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ F - 16

Γονείς με τα παιδιά τους, οικογενειάρχες, άνθρωποι κάθες ηλικίας, βρέθηκαν στην περιοχή του Καράβολα για να θαυμάσουν τα αεροσκάφη να «έσχισαν» τον ουρανό, πραγματοποίησαν τους ριψοκίνδυνους ελιγμούς και χάρισαν μοναδικές εικόνες.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΗΝΑ Η ΠΟΛΗ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΤΙΜΟΘΕΟ (PHOTOS)

Με αυτόν τρόπο τιμήθηκε με τον πιο λαμπρό τρόπο η γιορτή του πολιούχου της πόλης Αγίου Μηνά.

Θαυμασμός για τους πιλότους

Μάλιστα ο θαυμασμός για τους πιλότους ήταν τόσο έντονος που υπέγραφαν για αρκετή ώρα αφίσες της ομάδας Ζευς και φωτογραφήθηκαν με παιδιά.

Την προετοιμασία και το συντονισμό των εκδηλώσεων είχε ο αντισμήναρχος, εν αποστρατεία Γιώργος Κωστάκης.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ Μ.ΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΑΓΙΑΣΜΑ

Επιπέλεια: Φιλία Σαριδάκη

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

Σχόλια