Ειδήσεις

Μοίρασαν το «Newsweek» με νικήτρια την Κλίντον!

Απίστευτο λάθος του αμερικανικού περιοδικού «Newsweek» με την αποστολή τευχών με εξώφυλλο την Χίλαρι Κλίντον ως τη νέα Αμερικανίδα πρόεδρο πριν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα! Αναγκάστηκε στη συνέχεια να προχωρήσει στην ανάκληση 125.000 εντύπων.

Για τους περισσότερους η Χίλαρι ήταν σίγουρα η νικήτρια, λαμβάνοντας υπόψη και τις δημοσκοπήσεις που τις έδιναν ένας σαφές προβάδισμα. Ωστόσο, η μεγάλη ανατροπή έγινε και ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο 45ος πρόεδρος της Αμερικής.

Το περιοδικό είχε προετοιμάσει σύμφωνα με το protothema.gr δύο εξώφυλλα, ένα με νικητή τον Τραμπ και ένα με τη Χίλαρι, όμως βιάστηκε και έστειλε στα σημεία διανομής το εξώφυλλο με την Χίλαρι, πέφτοντας και αυτό έξω.

«Όπως όλοι, κάναμε λάθος» δήλωσε ο  Tony Romando, διευθύνων σύμβουλος της Topix Media, της εταιρείας που ανήκει το Newsweek. Αν και η έκδοση με τη Χίλαρι ως νέα πρόεδρο της Αμερικής εμφανίστηκε στα ράφια την Τρίτη, λίγο αργότερα αποσύρθηκε και μόνο 17 έντυπα πουλήθηκαν.

«Ζητήσαμε από όλους τους διανομείς και τους πωλητές λιανικής να επιστρέψουν τα τεύχη που είχαν για να κάνουν χώρο για τον πρόεδρο Τραμπ ( με τα νέα 150.000 αντίτυπα με εξώφυλλο τον Τραμπ)» δήλωσε ο Romando.

«Πιστεύουμε πως θα πάει πολύ καλά στις πωλήσεις καθώς είναι προφανές ότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση», κατέληξε.

Σχόλια